Αυτός είναι ο… ορισμός του αβυσσαλέου ντεκολτέ! Ποια το φόρεσε; (photos)
G-Sexy

Αυτός είναι ο… ορισμός του αβυσσαλέου ντεκολτέ! Ποια το φόρεσε; (photos)

Όταν μιλάμε για αβυσσαλέο ντεκολτέ, θα πρέπει να έχουμε ως... πρότυπο την κοπέλα της φωτογραφίας η οποία ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να προκαλεί πάνω της τα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς! 

Εμφανίστηκε λοιπόν με ένα σούπερ στενό και κολλητό κατακόκκινο φόρεμα σε event χθες το βράδυ στη Βάρκιζα και όπως ήταν φυσικό, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Αντιθέτως, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογραφικών φακών αλλά και του ανδρικού πληθυσμού μιας και πρόκειται για το νέο... αίμα στον χώρο του μόντελινγκ.

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Greece's Next Top Model τον χειμώνα που πέρασε. Η Ειρήνη, η οποία πέρασε στην... ιστορία για τα πικρά της δάκρυα επειδή την ανάγκασαν στο ριάλιτι μοντέλων να κόψει τα μαλλιά της, έχει αλλάξει ριζικά από τότε.

Τα μαλλιά της είναι και πάλι μακριά χάρη στα extension που φοράει και το μόνο που παραμένει ίδιο είναι οι τέλειες αναλογίες της.

Στη χθεσινή εμφάνισή της στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Sin Boy στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στη Βάρκιζα, η Ειρήνη έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την εντυπωσιακή εμφάνισή της να γίνεται θέμα συζήτησης. Δείτε την σε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved