Το υπέροχο κορμί της Ελληνίδας μάνας (Photos)
G-Sexy

Το υπέροχο κορμί της Ελληνίδας μάνας (Photos)

Είναι από εκείνες τις γυναίκες που τις κοιτάς και αναφωνείς «mamma mia».

Μπορεί να έχει τρία παιδιά, να τρέχει όλη την ημέρα προκειμένου να τα φέρει βόλτα, ωστόσο παραμένει μια από τις γοητευτικότερες γυναίκες της Ελληνικής showbiz με κορμί που θα ζήλευε κάθε 20αρα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη και βλέποντας τις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στην ξαπλώστρα μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί; Γιατί η σκέψη πως αυτό το κορμί έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά και διατηρείται έτσι μόνο θαυμασμό μας προκαλεί.

«Μετά από τρεις εγκυμοσύνες δεν μου άρεσε το σώμα μου. Συγκεκριμένα, δεν μπορούσα να βλέπω τόσο χαλαρή την κοιλιά μου. Λόγω του μόντελινγκ πριν είχα άψογες αναλογίες, οπότε με ενόχλησε το γεγονός πως κάτι δεν ήταν τέλειο πάνω μου.

Στην πορεία κατάλαβα πως ανέμενα αυτό το τέλειο κορίτσι, δεν θα είχα τρία παιδιά. Από εκείνη τη στιγμή έπαψαν να με ενοχλούν οι ραγάδες που απέκτησα στην κοιλιά μου. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει η στάση του συζύγου μου ο οποίος με εξυψώνει καθημερινά και δεν τον ενοχλεί τίποτα πάνω μου», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Θέλεις κι εσύ να δεις ποια μαμά είναι αυτή;

Για κάνε μια βόλτα στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved