Χριστίνα Μπόμπα: Εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με λευκό μπικίνι και προκάλεσε… σεισμό! (photos)
G-Sexy

Χριστίνα Μπόμπα: Εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με λευκό μπικίνι και προκάλεσε… σεισμό! (photos)

Το φετινό καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα αναδείχθηκε σε μία από τις πιο hot παρουσίες στις ελληνικές θάλασσες, όμως η πιο πρόσφατη εμφάνισή της με λευκό μπικίνι ήταν το… κάτι άλλο!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη η οποία κάνει «διαλείμματα» από τις διακοπές της στη Μύκονο, όμως επιστρέφει πάντα εκεί, (αυτές τις ημέρς πήγε στην Αντίπαρο με τις φίλες της) εμφανίστηκε σε παραλία του νησιού με ολόλευκο εντυπωσιακό μπικίνι, κάνοντας δεκάδες ζευγάρια μάτια να στραφούν προς το μέρος της. Και δικαίως βέβαια αφου πραγματικά πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Χριστίνα, όπως πάντα με θετική διάθεση και μονίμως χαμογελαστή απόλαυσε με μία φίλη της τις βουτιές της και έδειξε να χαίρεται την κάθε της στιγμή στην παραλία, παρ’ όλο που από το πλευρό της έλειπε ο σύζυγός της με τον οποίο σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους που μέχρι τώρα δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Και γιατί να μη συμβαίνει αυτό αφού πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που έχει κοινές αναζητήσεις στη ζωή και ίδια όνειρα για το μέλλον.

Στο θέμα μας… όμως! Η Χριστίνα στα καλύτερά της στις παρακάτω φωτογραφίες της gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved