Είδαμε τη Μπέσυ Μάλφα με κορμάκι και... τρίβαμε τα μάτια μας! (photos)
G-Sexy

Είδαμε τη Μπέσυ Μάλφα με κορμάκι και... τρίβαμε τα μάτια μας! (photos)

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Παριζιάνας έκανε προ ημερών η Μπέσυ Μάλφα η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση και την είδαμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! 

Η αγαπημένη καλλιτέχνις, η οποία είναι πολυτάλαντη τόσο σε ό,τι αφορά την υποκριτική όσο και το τραγούδι, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας πάνω στη σκηνή και φυσικά προκάλεσε και... εγκεφαλικά με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Μητέρα τριών παιδιών, η Μπέσυ Μάλφα διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν όλες αφού εμφανίστηκε στη σκηνή με μαύρο κορμάκι που αναδείκνυε τις όμορφες καμπύλες της.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως sex symbol της γενιάς της, η Μπέσυ Μάλφα κατάφερνε πάντα να δηλώνει έντονα την παρουσία της στον καλλιτεχνικό χώρο, είτε λόγω του αστείρευτου ταλέντου της είτε λόγω των σικ εμφανίσεών της και των σωστών επιλογών της σε ρόλους.

Μία τέτοια στιγμή είναι και αυτή φέτος με την Παριζιάνα που κάποτε είχε ερμηνεύσει η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου και που καμία πρόθεση δεν έχει η Μπέσυ Μάλφα -και γιατί να το κάνει άλλωστε- να τη μιμηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved