Η Δωροθέα Μερκούρη αποχαιρετά το 2019 με τον πιο... σέξι τρόπο! Δεν φαντάζεστε πώς ποζάρει! (photos)
G-Sexy

Η Δωροθέα Μερκούρη αποχαιρετά το 2019 με τον πιο... σέξι τρόπο! Δεν φαντάζεστε πώς ποζάρει! (photos)

Φορώντας μόνο τα γυαλιά της και μία λευκή πετσέτα που κάλυπτε τα... απολύτως απαραίτητα, η Δωροθέα Μερκούρη αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει και υποδέχεται πιο σέξι από ποτέ το 2020.

Βέρα Ιταλίδα με εκρηκτικό μεσογειακό ταμπεραμέντο και στα καλύτερά της, η όμορφη ηθοποιός η οποία μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στις δύο πατρίδες της, την Ιταλία και την Ελλάδα, επέλεξε να περάσει αυτές τις μέρες στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της, τη Βενετία.

Η Δωροθέα Μερκούρη ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την Ιταλία και με κάθε ευκαιρία καταφεύγει εκεί για να δει φίλους και συγγενείς.

Η περίοδος των γιορτών τη βρήκε λοιπόν εκεί και η ίδια θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το 2019 αλλά και να υποδεχτεί με χαρά και πολύ... σεξαπίλ τη νέα χρονιά.

Και τα κατάφερε καθώς πόζαρε μόνο με μία πετσέτα, αφήνοντας τη... φαντασία να πάει όπου ήθελε αυτή! "2020 είσαι εδώ; Γιατί ανυπομονώ για μία ολοκαίνουργια δεκαετία" έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη ηθοποιός από τη Βενετία που γνωρίζει κάθε της γωνιά και της αρέσει να επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία. Δείτε τη Δωροθέα Μερκούρη παρακάτω πιο σέξι από ποτέ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved