Με τέτοιο κορμί και κατακόκκινο μπικίνι πώς να μην αναστατώσει τη Μύκονο;
G-Sexy

Με τέτοιο κορμί και κατακόκκινο μπικίνι πώς να μην αναστατώσει τη Μύκονο;

Είναι από αυτές τις παρουσίες που ναι μεν βρίσκονται σχεδόν μόνιμα στα φώτα της δημοσιότητας, όμως πάντα φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή καλά προστατευμένη. 

Ο λόγος για τη γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη η οποία προ ημερών εθεάθη να απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία του Άγιου Σώστη στη Μύκονο.

Εκείνη απολάμβανε τη δροσιά των καταγάλανων νερών του Αιγαίου και οι υπόλοιποι λουόμενοι απολάμβαναν μία εικόνα... χάρμα οφθαλμών αφού η Έλλη Αγγελιδάκη διαθέτει το τέλειο κορμί.

Και όχι μόνο αυτό αλλά φροντίζει να κάνει και τέτοιες στυλιστικές επιλογές ώστε να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία του σώματός της.

Η γνωστή γυμνάστρια απολαμβάνει κάθε καλοκαίρι σχεδόν τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων αν και η άλλη μεγάλη αγάπη της η οποία είναι και ο τόπος καταγωγής της, είναι η Κρήτη.

Η Έλλη Αγγελιδάκη, ήρεμη, χαλαρή και κυρίως εντυπωσιακή μέσα στο κατακόκκινο μπικίνι της, έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν κατά πάνω της και να την απολαύσουν σε αυτές τις όμορφες στιγμές της δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε την και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved