Χρυσάφι για τα οπίσθια της Πίπα!
G-Sexy

Χρυσάφι για τα οπίσθια της Πίπα!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προσέφεραν οι υπεύθυνοι του ψυχαγωγικού προγράμματος του BBC 1 στην Pippa για να εμφανιστεί στο «Strictly Come Dancing».

Μετά τον γάμο η 27χρονη Pippa έγινε εξίσου διάσημη με την αδελφή της - δούκισσα του Κέιμπριτζ και οι γλουτοί της έγιναν από τους πιο πολυσυζητημένους του πλανήτη, οι αρμόδιοι του βρετανικού χορευτικού σόου επιθυμούν διακαώς να συμπεριλάβουν τη νεαρή στο νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Η σκέψη τους είναι ότι τα μικροσκοπικά κοστούμια χορού που θα φορά η διαγωνιζόμενη Pippa θα αναδεικνύουν τους γλουτούς της, ανεβάζοντας τόσο τον δείκτη τηλεθέασης όσο και τις θερμοκρασίες των τηλεθεατών! Γι’ αυτό και φημολογείται ότι έχουν ήδη προσφέρει στην Pippa πενταψήφιο ποσό για να την πείσουν να συμμετάσχει, ενώ σκοπεύουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την προσφορά τους, ώστε να πάρουν το μεγάλο «ναι».

Από την άλλη πλευρά, όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Pippa στη βρετανική Sun, η κοπέλα χάρηκε πολύ με την πρόταση, καθώς είναι φαν του σόου, ωστόσο, θέλει να σκεφτεί πολύ καλά τις κινήσεις της, καθώς η αδερφή της μπορεί να είναι η μέλλουσα βασίλισσα της Μ. Βρετανίας και δεν θέλει να κάνει κάτι να την εκθέσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved