Η Sarah Palin σε ροζ ταινία;
G-Sexy

Η Sarah Palin σε ροζ ταινία;

Η Sarah Palin μπορεί να τράβηξε τα φώτα πάνω της κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις Προεδρικές Εκλογές 2008 στις ΗΠΑ, ωστόσο η παράταξη της δεν κατάφερε να κερδίσει αφού και η ίδια έβαλε το χεράκι της στην ήττα με διάφορες γκάφες και με το «ένοχο» παρελθόν της.

Παρά την αποτυχία της να γίνει αντιπρόεδρος, φαίνεται πως ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την κυβερνήτη της Αλάσκας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την καναδέζικη εφημερίδα Calgary Herald, η Sarah Palin έλαβε την πρώτη της προσφορά για εργασία μετά τις εκλογές, και μάλιστα πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα πρόταση από οικονομικής άποψης. Ο παραγωγός ροζ ταινιών Cezar Capone πρότεινε στην 44χρονη να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για ενηλίκους με αμοιβή 2.000.000 δολάρια! Ο ίδιος μάλιστα σε ανοιχτή επιστολή που υπάρχει στην ιστοσελίδα του υπόσχεται μια High Definition υπερπαραγωγή που θα διανεμηθεί παγκοσμίως και θα έχει ως επίκεντρο «μια όμορφη μητέρα, αναγνωρίσιμη από όλη την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο – την πιο ελκυστική γυναίκα άνω των 40 ετών». Μάλιστα για να κάνει την προσφορά ακόμη πιο δελεαστική, ο παραγωγός προσφέρει ρόλο συμπρωταγωνιστή στον σύζυγο της, Todd Palin, ο οποίος θα έχει αμοιβή 100.000 δολάρια και ένα snowmobile «Arctic Cat».
Η Sara Palin δεν έχει απαντήσει ακόμα, τουλάχιστον όχι δημόσια, παρόλα αυτά σύμφωνα με το δημοσίευμα ένα περιοδικό για ενήλικους έχει ήδη κυκλοφορήσει μια πικάντικη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί μια σωσίας και το σενάριο παρουσιάζει διάφορα πικάντικα σκηνικά με την Sarah Palin όπως επίσκεψη από τους Ρώσους, τρίο με την Hillary Clinton και την Κοντολίζα Ράις κι άλλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved