Η καυτή Kristina S έβαλε φωτιά στο Σούνιο!
G-Sexy

Η καυτή Kristina S έβαλε φωτιά στο Σούνιο!

Στο πιο τρελό της καλοκαίρι μας καλεί η Χριστίνα Σάλτη ή Kristina S. Η νεαρή τραγουδίστρια γύρισε προ ημερών το νέο της video clip στο Σούνιο και κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα ανδρικά βλέμματα.

Με καλοκαιρινή διάθεση και sexy εμφάνιση, η Kristina S επιστρέφει με ένα ακόμα hit που αναμένεται να ξεσηκώσει τους fans της. Η Kristina S ερμηνεύει με πάθος το νέο της τραγούδι και παράλληλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, μπαίνει στη διαδικασία του πρώτου solo video clip της.

Το νέο της τραγούδι «Γίνε το πιο τρελό καλοκαίρι μου» είναι σε στίχους του Δημήτρη Φάκου και γραμμένο στα μέτρα της ανερχόμενης τραγουδίστριας. Η οπτικοποίησή του έγινε πριν από μία εβδομάδα στο Σούνιο και τα γυρίσματα κράτησαν κυριολεκτικά μία ολόκληρη μέρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, στα γυρίσματα πέρασα υπέροχα. Ελπίζω να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Ρήγο» δηλώνει στην «Espresso» η Kristina S.

Η Χριστίνα στο video clip χορεύει και γυμνάζεται φορώντας ένα μαγιό ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση από τον Κωνσταντίνο Κουτσομίχο, ενώ μαζί της γυμνάζονται και γραμμωμένοι άνδρες με εξαιρετικούς κοιλιακούς.

Ενα από τα πιο καλοκαιρινά video clips αυτής της χρονιάς, με τη Χριστίνα να λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού της και να ξεσηκώνει τους παρευρισκομένους στην παραλία.

Τη Χριστίνα Σάλτη τη γνωρίσαμε στο πλάι του Mattyas στην επιτυχία «Secret Love», αλλά και αργότερα μαζί με τον Bo ερμηνεύοντας το «Κάνε με να τρελαθώ». Τώρα επιστρέφει με ένα φρέσκο και καλοκαιρινό κομμάτι που αναμένεται να ακουστεί πολύ το φετινό καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved