Αυτό είναι το νέο «κουνελάκι» του Hugh Hefner
G-Sexy

Αυτό είναι το νέο «κουνελάκι» του Hugh Hefner

Η κλασική καλιφορνέζικη ομορφιά στολίζει και πάλι το νέο εξώφυλλο του Αμερικανικού Playboy Σεπτεμβρίου. Η Tiffany Toth έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα και γι' αυτό έγινε η Playmate Σεπτεμβρίου. Ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια και στήθος αλα Silicon Valey!

Η 25χρονη Tiffany– όπως όλα τα παιδιά - από μικρή είχε μεγάλες φιλοδοξίες. «Πάντα είχα εμμονή με το Playboy. Από μικρή μάζευα όλα τα τεύχη και θαύμαζα τις playmates» δηλώνει υπερήφανα στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση της!

Μετά από χρόνια συνεργασίας με το περιοδικό , δουλεύοντας ως μοντέλο εσωρούχων και κάνοντας κάποια περάσματα σε τηλεοπτικά shows, o Hugh Hefner τελικά εκτίμησε τα προσόντα της και την έχρισε Playmate Σεπτεμβρίου 2011, δίνοντας της τον πολυπόθητο τίτλο και εξώφυλλο που πάντοτε ζήλευε και επιθυμούσε!

Και φυσικά, όπως κάθε σωστή playmate που σέβεται τον εαυτό της, η Tifanny πετά το μαγιό και φωτογραφίζεται ολόγυμνη για χάρη της δόξας και προς μεγάλη χαρά του ανδρικού πληθυσμού!

Δεν ξέρουμε ποια είναι η επόμενη φιλοφοξία της 25χρονης Καλιφορνέζας τώρα που το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, αλλά εμείς της ευχόμαστε και Κα Hefner , μιας που η θέση ακόμα χηρεύει... Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved