Το παραπεμπτικό του Λιμενικού για το μοντέλο
G-Sexy

Το παραπεμπτικό του Λιμενικού για το μοντέλο

Πλήρη αναφορά των συμβάντων που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού μοντέλου, του συντροφου της και δύο ακόμα ατόμων την Παρασκευή το μεσημέρι γίνεται στο παραπεμπτικό του Λιμενικού που  "συνόδεψε" τους 4 συλληφθέντες στην εισαγγελία.

"Την 09-10/09 και περί ώρα 15:00 άνδρες του ΥΕΝΑΝΠ/ΔΑ/ΤΔΙΝ σε κοινή επιχείρηση με άνδρες της Υπηρεσίας μας, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και αστυνομικής φύσεως ενέργειες συνέλαβαν μεσημεριανές ώρες (14:50) τον Σ.Γ. και την 15:00 τους Θ.Π. και Π.Κ όταν αμφότεροι συναντήθηκαν στο διαμέρισμα της Μ.Μ. επί της οδού........ στο Ελληνικό, η οποία διαμένει εκεί με τον σύντροφό της Θ.Π. στα πλάισια συνεργασίας τους στον τομέα διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή Αττικής.

Συγκεκριμένα ο Σ.Γ εξήλθε της προαναφερόμενης οικίας και μετέβη στο υπ' αριθμ. κυκλοφορίας......όχημα, μάρκας Hyundai, οδηγώντας αυτό, όπουμετά από παρακολουθηματικής φύσεως ενέργειες ακινητοποιήθηκε από άνδρες του ΥΕΝΑΝΠ/ΔΑ/ΤΔΙΝ στη δεξιά λωρίδα επί της οδού Αλίμου στο Ελληνικό και του διενεργήθηκε έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε σάκο στο πορτμπαγκάζ μια αυτοσχέδια υδραυλική πρέσα με υπολείμματα κοκαϊνης και μια λάμπα εκπομπής θερμότητας (ηλεκτρική θερμάστρα). Εν λόγω εργαλεία χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία κοκαϊνης.

Την 15:00 συνεληφθησαν και οι Θ.Π. και Π.Κ. έξω από το διαμέρισμα της Μ.Μ. τη στιγμή που εξήλθαν από αυτό και τοποθέτησαν στο χώρο αποθήκευσης του υπ' αριθμ. κυκλοφορίας.... όχημα , μάρκας Fiat Punto, που είχε ενοικιάσει ο Π. ένα νάιλον μπλε σάκο στον οποίο κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

α) τρεις πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 1.945 γραμ, 1982 γραμ και 1970 γραμ αντίστοιχα.

β) δύο(2) πλαστικές συσκευασίες με κοκαϊνη μεικτού βάρους 1018 γραμ και 1002 γραμ αντίστοιχα.

Κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης έρευνας η Μ.Μ. αντιλαμβανόμενη τα όσα συνέβαιναν έξωθεν της οικίας της πέταξε από τον τρίτο όροφο στον ακάλυπτο χώρο μια πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε σε υγρή μορφή πιθανόν κοκαϊνη μεικτού βάρους 67,4 γραμ.

Κατόπιιν των ανωτέρω την 16:30 διενεργήθηκε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία της Μ. στηνοποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα όσα αναφέρονται στην από 09-10-2009 έκθεση κατ' οίκον η οποία ξεκίνησε την 16:30 και περατώθηκε την 18:15 όπου τελικά συνελήφθη και η ανωτέρω.

Μεταξύ των κατασχεθέντων επισημαίνουμε ότι βρέθηκαν και δύο (2) πιστόλια των 0.22" και 9mm με τους γενμιστήρες τους, τέσσερα (4) φυσίγγια των 0,22" και δέκα πέντε (15) φυσίγγια των 9mm. Επίσης βρέθηκε και μια μέγγενη (υδραυλική πρέσα) όπως ακριβώς την προαναφερόμενη οι οποίες χρησιμοποιούνταν για την τυποποίηση της κοκαϊνης σε τεμάχιαομοίως σχήματος και βάρους, και μια ηλεκτρική θερμάστρα όμοια με αυτήν που ανεβρέθηκε στο όχημα του Σ. οι οποίες χρησιμοποιούνταν για την επεξεργασία των ναρκωτικών ουσιών.

Επιπροσθέτως κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 28.940 Ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ενώ άλλο μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 5300 Ευρώ βρέθηκε και κατασχέθηκε για τον ίδιο λόγο στην κατοχή του Σ. Γ., ο οποίος δήλωσε ότι είναι άνεργος ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε νομότυπα στην οικία του την 19:50 βρέθηκαν κια κατσχέθηκαν 50 φυσίγγια των 0,32".

Άπαντες οι συλληφθέντες γνωστοί και φίλοι μεταξύ τους λειτουργούσαν σε συνεργασία ως ομάδα με σκοπό να προσπορίσουν στον εαυτό τους παράνομο περιουσιακό όφελος."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved