Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται topless από τον Orlando Bloom!
G-Sexy

Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται topless από τον Orlando Bloom!

Άκρως «οικογενειακή υπόθεση» είναι η συγκεκριμένη φωτογράφηση της Miranda Kerr, η οποία πόζαρε στο φακό του… συζύγου της!

Το 28χρονο μοντέλο, άβαφτη, casual ντυμένη και με φυσική ομορφιά που αναδεικνύεται περίτρανα, φόρεσε το ωραιότερο χαμόγελο της, έβγαλε την μπλούζα και το σουτιέν της και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με τον Orlando Bloom να της δίνει οδηγίες.

Όλα για τις ανάγκες της δουλειάς, αφού ο σκοπός της φωτογράφισης ήταν καθαρά επαγγελματικός και όχι προσωπικός!
Η αμερικανική μάρκα «Rag&Bone», ζήτησε από την Miranda να βγάλει μια σειρά φωτογραφιών χωρίς τη βοήθεια στιλίστα και χωρίς να είναι καθόλου βαμμένη.

Έβαλε λοιπόν τον σύζυγο της να την φωτογραφίσει, πράγμα διόλου δύσκολο, μιας και όταν έχεις απέναντι σου μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου, η έμπνευση είναι… «παιχνιδάκι»!

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, το μοντέλο της «Victoria’s Secret» ποζάρει με το τζιν, άλλοτε topless και άλλοτε ντυμένη, άλλοτε κοιτώντας τον φακό αισθησιακά, και άλλοτε με συστολή.

Κοινό στοιχείο όλων των φωτογραφιών, η φυσικότητα και ο αυθορμητισμός που απορρέουν από την άνεση που νιώθει η Miranda απέναντι στον σύζυγο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved