Δυο Τουρκάλες σε άκρως ερωτικές σκηνές
G-Sexy

Δυο Τουρκάλες σε άκρως ερωτικές σκηνές

Τις γνωρίσαμε και μας έχουν συνεπάρει ως Γιασεμίν (Νοσγκούλ Γεσιλκάι) και Τσιτσέκ (Φερντέ Τσετίν) μέσα από την καθημερινή τουρκική σειρά του Mega «Ερωτας και τιμωρία».


Οι συμπατριώτες τους, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, τις γνωρίζουν πολύ καλύτερα μέσα από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμμετείχαν. Κόντρα στα εκεί χρηστά ήθη, δεν δίστασαν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα με άκρως ερωτικές σκηνές.

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι οι Φερντέ Τσετίν και η Νοσγκούλ Γεσιλκάι έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με άκρως αισθησιακές σκηνές. Αν και στη χώρα τους έχουν αυστηρά ήθη, εκείνες όχι μόνο τόλμησαν να παίξουν σε τολμηρά φιλμ, αλλά έχουν κάνει και ερωτικές σκηνές μεταξύ τους.

Οι δυο τους απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από τα πλατό της σειράς «Έρωτας και τιμωρία», είχαν βρεθεί πριν από χρόνια και πάλι μαζί συμμετέχοντας στην ταινία «Victam» με άκρως ερωτικές και τολμηρές σκηνές!

Για τη Φερντέ η μεγάλη της επαγγελματική επιτυχία παραμένει η κινηματογραφική ταινία του 2005 «Iki Genc kiz» (Δύο κορίτσια), που μάλιστα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη γείτονα χώρα. Το στόρι της συγκεκριμένης ταινίας διαπραγματεύεται τη σχέση δύο κοριτσιών που η φιλία τους εξελίσσεται σε έναν φλογερό έρωτα.

Στην ταινία αυτή υπάρχουν πολύ προχωρημένες σκηνές, με την τηλεοπτική Τσιτσέκ στο κρεβάτι με την παρτενέρ της Βιλτάντ Ατασαβέρ. Η συγκεκριμένη ταινία του Κουτλούγκ Αταμάν απέσπασε 14 βραβεία στο Φεστιβάλ της Αττάλειας, ενώ ο σκηνοθέτης απέσπασε και το πρώτο βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης. Παρ' όλα αυτά, η Φερντέ Τσετίν δεν απέφυγε το μένος των Τούρκων συμπατριωτών της που θεώρησαν άκρως προσβλητική τη συμμετοχή της στην ταινία.

Όσο για την τηλεοπτική Γιασεμίν, που έχει κλέψει την καρδιά του Σαβάς στο σίριαλ «Ερωτας και τιμωρία», έχει πρωταγωνιστήσει το 2001 στο τολμηρό φιλμ «Sellali», όπου εμφανίστηκε όπως τη γέννησε η μάνα της. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved