Το sexy «ατύχημα» της Miranda Kerr
G-Sexy

Το sexy «ατύχημα» της Miranda Kerr

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα του κόσμου στα παρασκήνια μιας εκ των μεγαλύτερων επιδείξεων μόδας; Mιλάμε για το show εσωρούχων της «Victoria’s Secret» φυσικά.

Αndriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Lily Aldridge, και Chanel Iman, ήταν μερικά μόνο από τα πρωτοκλασάτα μοντέλmα, τα οποία ο φακός «τσάκωσε» στα παρασκήνια να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το εντυπωσιακό show.

Άλλες άβαφτες, άλλες μισοχτενισμένες αλλά όλες κούκλες, δικαίωσαν την «Victoria Secret» για την επιλογή. Φορώντας μια ροζ ρόμπα με το λογότυπο «VS», υπέμειναν τις φροντίδες των ειδικών κομμωτών και μακιγιέρ που ανέλαβαν να τις κάνουν ακόμα πιο κούκλες απ΄ότι ήδη είναι.

Προεξάχουσα του show δεν ήταν άλλη από την καλλονή Miranda Kerr. Η σύζυγος του Orlando Βloom άνοιξε το show, φορώντας το σουτιέν αμύθητης αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από διαμάντια, χρυσό 23 καρατίων και 105.000 κρύσταλλα Swarovski.

Συνολικά το show στοίχισε 12 εκατομμύρια δολάρια, χρειάστηκε ένα ολόκληρο χρόνο προετοιμασίας, 60 κοστούμια ράφτηκαν ειδικά για τα 38 μοντέλα, συν τα 31 σετ φτερών που κόσμησαν τ´ «αγγελούδια». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved