Το ημερολόγιο του Sports Illustrated ανάβει… φωτιές
G-Sexy

Το ημερολόγιο του Sports Illustrated ανάβει… φωτιές

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο πιο αναμενόμενο ημερολόγιο του πλανήτη συγκαταλέχθηκαν τα καλύτερα σώματα της χρονιάς για να αντιπροσωπεύσει το καθένα έναν μήνα του χρόνου.

Η επιλογή των κοριτσιών ήταν εκπληκτική, αφού και οι δώδεκα είναι υπέροχες με τα τολμηρά μπικίνι που ανάδειξαν τις πλούσιες καμπύλες και τον αισθησιασμό τους. Τα εντυπωσιακά κορμιά σε συνδυασμό με τα εξωτικά τοπία αναμένεται να κάνουν και φέτος ανάρπαστο το ημερολόγιο.
Τα εντυπωσιακά μοντέλα φωτογραφηθήκαν σε ονειρικές παραλίες με λευκή άμμο, σε καταγάλανα νερά και συνέβαλαν στη δημιουργία ενός ημερολογίου που κόβει την ανάσα. Επικεφαλής είναι η πλέον πανταχού παρούσα Ιρίνα Σάικ, το κορίτσι του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο.
Το περιζήτητο μοντέλο από τη Ρωσία είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους αναγνώστες του περιοδικού, αφού έχει κάνει και άλλη φορά φωτογράφηση στην ειδική έκδοσή του που αναφέρεται στα μαγιό. Φωτογραφίες της Σάικ συνοδεύουν τα ημερολόγια του περιοδικού τα τελευταία πέντε χρόνια.
Γνωστή στο ευρύ κοινό είναι και η Μπρούκλιν Ντέκερ, η ξανθιά καλλονή που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα και στον κινηματογράφο. Η Ντέκερ είναι μόλις είκοσι τεσσάρων ετών και έχει απασχολήσει έντονα τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης λόγω του γάμου της με τον Αμερικανό τενίστα Αντι Ρόντικ. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φωτογράφησή της για το «Sports Illustrated».
Τα υπόλοιπα μοντέλα δεν έχουν αποκτήσει ακόμα τη φήμη της Σάικ και της Ντέκερ, αλλά το σίγουρο είναι πως οι μετοχές τους θα παρουσιάσουν σημαντική άνοδο. Το συγκεκριμένο περιοδικό, ίσως το σπουδαιότερο αθλητικό περιοδικό του κόσμου, εκκδίδει το συγκεκριμένο ημερολόγιο από το 1964 μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία και κυρίως στο ανδρικό κοινό.
Σε όλους του μήνες τα σέξι μοντέλα κόβουν την ανάσα με τα μπικίνι τους, γιατί είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Στον πρώτο μήνα του 2012 ποδαρικό κάνει η Τζούλι Χέντερσον, στον Φεβρουάριο η Αν Β., στον Μάρτιο η Αλίσα Μίλερ, στον Απρίλιο η Ζενιέβ Μόρτον και στον Μάιο μαζί με το τέλος της άνοιξης η Ιρίνα Σάικ. Στους καλοκαιρινούς μήνες συναντάμε την Κρίσι Τέιτζ τον Ιούνιο, στον Ιούλιο την Κέιτ Απτον και στον Αύγουστο τη Τζέσικα Γουάιτ. Το φθινόπωρο υποδέχεται η Μπρούκλιν Ντέκερ και συνεχίζει τον Οκτώβριο η Τζέσικα Γκόμες, τον Νοέμβριο η Χίλαρι Ρόντα και τον χρόνο αποχαιρετά η Εστι Γκίζενμπεργκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved