Σκάνδαλο: Γυμνός δάσκαλος yoga χώρισε την Kim Kardashian!
G-Sexy

Σκάνδαλο: Γυμνός δάσκαλος yoga χώρισε την Kim Kardashian!

Για τα «μάτια» ενός άνδρα -και, μάλιστα, έγχρωμου και γυμνού- έφτασαν στον χωρισμό μετά από μόλις 72 ημέρες γάμου η Kim Kardashian και ο Kris Humphries! Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας τούς έκανε «τσακωτούς» μέσα στο σπίτι!

Τα νέα στοιχεία για το διαζύγιο έρχονται στο φως μέσα από την νέα σεζόν του ριάλιτι «Kourtney & Kim Take New York», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής.

Την ιδέα για την γυμνή γιόγκα είχε η αδερφή της Kim, η οποία πήρε μέρος στο μάθημα με... στρινγκ, όπως και μία φίλη της!

Ολόγυμνος, ο έγχρωμος δάσκαλος της yoga έδειχνε στα κορίτσια πώς να κουνούν γλουτούς κτλ, μέχρι που ο Kris μπήκε στο σπίτι και παραλίγο να τα κάνει όλα λίμπα! Μέχρι και στο ξύλο πήγε να σπάσει τον δάσκαλο, αλλά... κρατήθηκε!

«Είναι αηδιαστικό. Μέσα στο σπίτι μου; Είναι ασεβές», φώναζε ο 26χρονος μπασκετμπολίστας, ενώ η γυναίκα του τον αποκαλούσε «ανώριμο»!

«Εσύ δεν το αντέχεις; Εγώ δεν το αντέχω. Ένιωσα πολύ άβολα μόλις μπήκα μέσα. Κόντεψα να ξεράσω», συνέχισε ο Cris, προσθέτοντας πως δεν μπορεί άλλο να μένει στο ίδιο σπίτι με την συννυφάδα του.

Μάζεψε τις βαλίτσες ο Kris, λοιπόν, παράτησε την Νέα Υόρκη όπου έμενε το «κοινόβιο» και γύρισε στην μαμά και τις προπονήσεις του...
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved