Scarlet Johansson: Μιλά για το διαζύγιο και τις γυμνές φωτογραφίες!
G-Sexy

Scarlet Johansson: Μιλά για το διαζύγιο και τις γυμνές φωτογραφίες!

Η 27χρονη ηθοποιός, «ανοίχτηκε» και μίλησε για το διαζύγιο της από τον Ryan Reynolds, αλλά και για τις γυμνές της φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από χάκερς, κάνοντας το γύρο του κόσμου.

«Δεν λυπάμαι για το γάμο μου με τον Ryan Reynolds», δήλωσε η ηθοποιός. Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά; η Scarlett απάντησε χαριτολογώντας πως αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση και χρειάζεται τη βοήθεια… ψυχολόγου!
Πώς σχολιάζει όμως τις γυμνές φωτογραφίες της που υπεκλάπησαν από το κινητό της και τις οποίες όπως αργότερα αποκαλύφθηκε προόριζε για τον πρώην σύζυγο της;

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτ΄ άλλο από το να το αποδεχτώ. Για μένα, το σημαντικότερο είναι πως δεν επηρέασε τη δουλειά μου και την προσωπική μου ζωή. Το σημαντικότερο για μένα είναι να κρατάω καλά φυλαγμένες τις ιδιωτικές μου στιγμές», πρόσθεσε.
Όσο για το πώς της φάνηκε η χρονιά που μας φεύγει; «συνέβησαν πολλά πράγματα, με πολλούς διαφορετικούς και απροσδόκητους τρόπους. Αλλά υπήρξα πραγματικά τυχερή. Συνειδητοποίησα, πως ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, είχα πολλή αγάπη γύρω μου, ενώ βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι που δεν τους περίμενα, να με υποστηρίξουν».

Τι άλλο έμαθε; «Να είμαι πιο ανεκτική και περισσότερο υπομονετική».
Όσο για το πώς καταφέρνει να ξεπερνά τα δύσκολα; με εργασιοθεραπεία!

«Όταν δουλεύω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτ΄άλλο εκτός από την δουλειά μου, κι αυτό κατά κάποιον τρόπο σε γιατρεύει», λέει.

Η Johannson, που εμφανίστηκε πολύ λαμπερή στην εκπομπή, λέγεται πως το τελευταίο διάστημα έχει ενοχληθεί πολύ από την διάσταση που έχει πάρει η σχέση του πρώην συζύγου της με την Blake Lively.
Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, δεν περίμενε ο δεσμός τους να γίνει τόσο σοβαρός, μιας και πίστευε πως ο Ryan Reynolds θα συνέχιζε να παραμένει «κολλημένος» μαζί της.

Οι κουτσομπόληδες του «Hollywood» βέβαια, ισχυρίζονται πως ο πρώην σύζυγος την διέγραψε από την καρδιά του, με το που έμαθε για τη σχέση της με τον Sean Penn, κάτι που επίσης τον πείραξε πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved