Βάσω Βιλέγκας: Δέχτηκε πρόταση για δουλειά on air!
G-Sexy

Βάσω Βιλέγκας: Δέχτηκε πρόταση για δουλειά on air!

«Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει...», άλλοτε την συγκεκριμένη φράση τη λέμε για καλό κι άλλοτε για κακό.

Στην περίπτωση της Βάσως Βιλέγκα βέβαια έχει μόνο μια έννοια και είναι θετική. Το μοντέλο ήταν καλεσμένο στην εκπομπή του Μάνου Κατσαμπούρη στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό moreradio. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το μοντέλο δέχτηκε στο τσατ του ραδιοφώνου μια επαγγελματική πρόταση η οποία την αιφνιδίασε. Λόγω του ότι το ίντερνετ «φτάνει» παντού την άκουγε και την έβλεπε ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ της Τουρκίας ονόματι Erol Gun.

Ο μάνατζερ όπως ανέφερε στο μήνυμά του είχε έρθει στην Ελλάδα για ένα casting εξαιτίας ενός fashion week το οποίο θα γίνει στις 8 Φλεβάρη στην Τουρκία. Εκεί λοιπόν είδε τη σεξοβόμβα Βάσω και του έκανε εντύπωση. Έτσι βρήκε την ευκαιρία να της κάνει την πρόταση έστω και δημόσια μέσω του σταθμού.

Ο Τούρκος μάνατζερ θέλει τη Βάσω Βιλέγκας όπως ισχυρίστηκε όχι μόνο για το εν λόγω show αλλά και για μια πιο μόνιμη συνεργασία. Το μοντέλο ενώ αρχικά ήταν δύσπιστο στη συνέχεια και κάνοντας μια μίνι έρευνα γύρω από τον μάνατζερ κατέληξε πως η πρόταση ήταν αληθινή και πως τελικά τα πάντα μπορούν να συμβούν εκεί που δεν τα περιμένεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved