Το gossip-tv έγινε χρυσό!
G-Sexy

Το gossip-tv έγινε χρυσό!

Το σήκωμα και μόνο μίας φούστας ήταν η αιτία στη χθεσινή απονομή των Ελληνικών Βραβείων Δημιουργικότητας Ermis Awards 2009 να πέσουν στα πόδια της Βάσως Κολλιδά, που την φοράει, δύο χρυσά βραβεία.

Το outdoor του gossiptv που δημιούργησε η Ashley & Holmes απέσπασε το Gold Ermis στην κατηγορία Υπαίθριες Διαφημίσεις αλλά και το Grand Ermis (το 1ο βραβείο απ΄ όλες τις υπαίθριες διαφημίσεις που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό) στο σύνολο των υπαίθριων διαφημίσεων. Η διαφήμιση που έκανε αίσθηση από την πρώτη κιόλας στιγμή που αναρτήθηκε σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα, αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε από τα Ermis Awards.

Τα εν λόγω βραβεία είναι ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα και διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Μια πολύ σημαντική διάκριση για την διαφημιστική μας καμπάνια. Και αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας πως είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι «Η φούστα σέρνει βραβεία». Και όχι ένα...αλλά δύο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved