Άμα ξέρεις από κόμπους…
G-Sexy

Άμα ξέρεις από κόμπους…

Κορίτσια... Μην τον λιγουρεύεστε! Αυτή η σκακιέρα στο κορμί του δεν είναι για τα χεράκια μας.

Έχει το κορμί που κάθε άντρας θα ζήλευε και κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο κρεβάτι της, όμως... Ο Anton Hysén θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα μοντέλου, αλλά επέλεξε το ποδόσφαιρο. Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος. Μπορεί να μην απασχολεί τα σουηδικά μέσα για τις... αθλητικές του επιδόσεις, αλλά οι ερωτικές του προτιμήσεις έγιναν πρώτο θέμα. Ο Anton Hysén ήταν μάλιστα και αντίπαλος της Έλενας Παπαρίζου στο Let's Dance!

Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξής του στο περιοδικό QX

-Tι είδους άντρες σου αρέσουν;

«Ποτέ κανείς Σουηδός... Εννοώ το σουηδικό look. Μου αρέσουν οι Αμερικανοί με σκούρα μαλλιά, σκούρα μάτια, τατουάζ και μύες. Δεν μου αρέσει και πολύ το «gay look» και είχα πει ότι δεν θέλω έναν gay άντρα στην «gay σκηνή»... αλλά να' μαι στην μέση της, οπότε αυτό ίσως να είναι σκληρό. Αλλά αυτή τη στιγμή ψάχνω για όλα και δεν έχω λίστα με απαιτήσεις. Αν έρθει, ήρθε.»

-Γιατί νομίζεις ότι τόσο λίγοι επαγγελματίες στον κόσμο του αθλητισμού έχουν επιλέξει να πουν ότι είναι gay;

«Ο καθένας φοβάται για την καριέρα τους. Νομίζουν ότι θα χάσουν τους χορηγούς και το συμβόλαιο με το σύλλογό τους. Και φοβούνται τις αντιδράσεις που θα λάβουν. Αλλά αν είναι καλοί στο άθλημα που επέλεξαν, γιατί τους νοιάζει;»

-Πιστεύεις ότι η επιλογή σου να πεις δημόσια ότι είσαι ομοφυλόφιλος έχει επηρεάσει άλλους αθλητές, ώστε να το σκεφτούν και εκείνοι και να βγουν να το παραδεχτούν;

«Ο τρόπος που οι άνθρωποι μιλούν για την ομοφυλοφιλία στον κόσμο του αθλητισμού είναι διαφορετικός σήμερα. Όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στις ΗΠΑ, όπου, για παράδειγμα, αθλητές του χόκεϊ στο NHL ξεκίνησαν μια εκστρατεία ενάντια στην ομοφοβία. Straight άντρες που λένε «ποιος νοιάζεται αν κάποιος είναι γκέι ή όχι», χρειάζονται!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved