G-Sexy

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το κυνηγητό του Μπέκαμ από τους παπαράτσι

Στόχος των παπαράτσι έχει γίνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Gossip-tv.gr, αν και πληροφορίες τον ήθελαν να φτάνει χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, τελικά προσγειώθηκε πριν από μερικές ώρες. Φυσικά, κάποιοι ελάχιστοι γνώριζαν ότι θα έρθει σήμερα τελικά, με αποτέλεσμα να περιμένουν υπομονετικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ποδοσφαιριστής όμως, μαζί με την ασφάλειά του, δε βγήκε από τη συνηθισμένη έξοδο, ωστόσο, κάποιοι είχαν αντιληφθεί τη λιμουζίνα που τον περίμενε και έτσι όταν έφευγε από το αεροδρόμιο ξεκίνησε το κυνηγητό. Μάλιστα, έφτασαν μέχρι και στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο διεθνής άσσος, χωρίς όμως να καταφέρουν να έρθουν σε επαφή μαζί του, αφού τους σταμάτησαν άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Αυτή τη στιγμή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκουράζεται, ενώ στις 18:00 θα επισκεφθεί την Αγγλική Πρεσβεία για να συναντήσει την Πριγκίπισσα Άννα. Αμέσως μετά, οι παρευρισκόμενοι θα κατευθυνθούν στο Καλλιμάρμαρο για την τελετή παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αγγλική Πρεσβεία, όπου θα δοθεί δείπνο προς τιμήν τους!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved