Top Videos: Το γυμνό της Σάσας, το σ' αγαπώ της Μενεγάκη, μια γκάφα και ένα διάγγελμα
G-Sexy

Top Videos: Το γυμνό της Σάσας, το σ' αγαπώ της Μενεγάκη, μια γκάφα και ένα διάγγελμα

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και πολλά ήταν τα video που σας τράβηξαν την προσοχή.

Συγκεντρώσαμε αυτά που είχαν τα περισσότερα κλικς και σας τα παρουσιάζουμε. Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τη Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό mou».Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος πήγε γυμνή στο δωμάτιο των αγοριών της εκπομπής στο ξενοδοχείο που έμεναν στην Τήνο για την βάπτιση του Λιάγκα junior με την Μαίρη Συνατσάκη και χόρεψαν τσιφτετέλι. Όμως δυστυχώς για εκείνη δεν έγινε τίποτα πιπεράτο.

Την τιμητική της είχε και αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη καθώς ότι κι αν πει, ότι κι αν κάνει η παρουσιάστρια είναι η αγαπημένη του κοινού εδώ και πολλά χρόνια.

Μια εξομολόγησή της έκανε πολλούς να δουν το βιντεάκι με το «Σ' αγαπώ Γιάννη κι έχω πολύ καιρό να το πω αυτό». Όχι, δεν αναφερόταν στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο όπως όλοι αρχικά θα σκεφτήκατε αλλά στον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη. Η αποφάσισε για ακόμη μια φορά να αφεθεί στα μαγικά χέρια και όταν είδε το αποτέλεσμα του είπε πόσο τον αγαπάει.

Κι δεν τελειώνουμε εδώ με την ωραία Ελένη. Καθώς δεν έλειψαν και οι γκάφες της την εβδομάδα αυτή. Η παρουσιάστρια μπέρδεψε το νόμισμα με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Euro έγραφε στο χαρτί της, ευρώ διάβασε! «Πάμε λίγο στο video clip του ευρώ;» είπε χαρακτηριστικά και ευθύς το πάνελ της την διόρθωσε: «Γιούρο» και η παρουσιάστρια συνέχισε: «ευρώ θέλω να το λέω εγώ, γιατί τώρα τελευταία όλο για το ευρώ μιλάμε». Ελένη είναι αυτή και οι γκάφες της ακόμα είναι χαριτωμένες!

Η γαλανομάτα παρουσιάστρια δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί μαζί τους και αυτό το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε έκπληξη και βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό ΑΝΤ1» να ευχηθεί στη Λίτσα Πατέρα που είχε τα γενέθλιά της. Η αστρολόγος δεν το περίμενε και την συγκίνησε η κίνηση αυτή της πρώην συνεργάτιδάς της.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η ανασκόπησή μας στα τοπ video της εβδομάδας που πέρασε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved