Euro 2012: Η sexy Ελληνίδα οπαδός της Εθνικής μας!
G-Sexy

Euro 2012: Η sexy Ελληνίδα οπαδός της Εθνικής μας!

Η πιο φανατική γυναίκα οπαδός της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου είναι ξανθιά, με ανοιχτά μάτια και αναλογίες μοντέλου.

Η εντυπωσιακή Αγγελική-Αντριάνα γεννήθηκε στην Πολωνία από Έλληνα μπαμπά και Πολωνέζα μαμά. Ήταν στο γήπεδο και στους τρεις αγώνες της Εθνικής μας για το Euro και πανηγύριζε ντυμένοι στα μπλε αγκαλιά με την ελληνική σημαία τραβώντας σαν μαγνήτης τα βλέμματα των οπαδών. Η ξανθιά καλλονή εξομολογήθηκε στο Εθνοσπόρ ότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφες κοπέλες από εκείνη μέσα στο γήπεδο.

«Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από μένα στο γήπεδο». Αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που την φλερτάρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. «δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου την πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες».

Έχει σκεφτεί ποτέ να γίνει μοντέλο; «Μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά, όπως μου είπαν, το ύψος μου (1.62μ.) δεν ήταν το ενδεδειγμένο». Πολλοί άντρες θα ήθελαν να ξέρουν πώς θα ήθελε να είναι ο σύντροφό της. «Δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι ποδοσφαιριστής ή ακολουθεί κάποιο άλλο επάγγελμα. Για μένα μετράει η καρδιά, η αγάπη, η πίστη. Να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει, τα υπόλοιπα έπονται». Η 26χρονη είναι αισθητικός και φανατική με την Εθνική μας ομάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved