Η Ρια Αντωνίου επιστρέφει στην Ιταλία και ξαναχτυπά με θεατρική παράσταση
G-Sexy

Η Ρια Αντωνίου επιστρέφει στην Ιταλία και ξαναχτυπά με θεατρική παράσταση

Όπως φαίνεται η Ρια Αντωνίου έχει κατακτήσει για τα καλά πια την θέση της στην Ιταλική showbiz.

Αυτή την φορά η Ελληνίδα που κάνει καριέρα εκτός συνόρων, πρόκειται να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση στην Ρώμη, μαζί με τους stars του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Christian Vieri, τον Marco Delvechio αλλα και την μεγαλύτερη τηλεοπτική star της Ιταλίας, Milly Carlucci.

Οι Ιταλοί υπολογίζουν πολύ στην απήχηση που έχει η πιο όμορφη ελληνίδα (όπως την αποκαλούν) στο Ιταλικό κοινό και την κατατάσσουν ανάμεσα στους stars. Αυτό μάλιστα, γίνεται περισσότερο κατανοητό διαβάζοντας κανείς το κείμενο που έγραψαν για να προωθήσουν την παράσταση αλλά και βλέποντας την αφίσα που έχουν τοιχοκολλήσει στους δρόμους της Ιταλίας.

Η παράσταση έχει τίτλο «Χορεύοντας με την Milly» και έχει πολύ μουσική, χορό και πρόζα και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο «Palaterme di Fiuggi». Οι πρωταγωνιστές, Andrés Gil, Ria Antoniou, Emanuele Filiberto di Savoia, Bruno Cabrerizo και Gianni Ippoliti, μας υπόσχονται πως θα είναι διασκεδαστική και πως θα περάσουμε τέλεια.

Η Ρία Αντωνίου, λοιπόν, μετράει αντίστροφα την παραμονή της στην Ελλάδα και τις διακοπές της με τον Ηλία Πανταζόπουλο και καλούς της φίλους γιατί την επόμενη εβδομάδα πρέπει να φύγει για την Ιταλία και να ξεκινήσει εντατικές πρόβες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved