Σε ταινία πορνό ο πρίγκιπας Harry;
G-Sexy

Σε ταινία πορνό ο πρίγκιπας Harry;

Πόσο μεγαλύτερη διάσταση θα πάρουν τα όργια του πρίγκιπα Harry στο Λας Βέγκας κανείς δεν γνωρίζει.

Μετά τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου, την αγαπημένη του που τον χώρισε, το στρατιωτικό σώμα και τους πολίτες που γδύθηκαν για να δηλώσουν συμπαράσταση και τα δεκάδες δημοσιεύματα για τα κατορθώματά του... ήρθε η πρόταση για πορνό.

Δέκα εκατομμύρια δολάρια προσέφερε ο Steve Hirsch, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς πορνό ταινιών στο νεαρό πρίγκιπα για να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις ταινίες του.

Σύμφωνα με το TMZ ο παραγωγός έστειλε επιστολή στο πρίγκιπα Harry με την πρότασή του η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ενθουσιαστήκαμε πολύ με τις φωτογραφίες σας από τα πρόσφατα γλέντια σας στο Λας Βέγκας. Δυστυχώς ότι συμβαίνει εκεί, σπάνια μένει μόνο εκεί. Θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνεται ο πιο cool πρίγκιπας όλων των εποχών με το να πρωταγωνιστήσετε σε μια διασκεδαστική, sexy και μεγάλου προϋπολογισμού ταινία για ενήλικες που θα έχει τίτλο "Μπελάδες με το Χάρι"».

Μάλιστα ο Hirsch αφήνει την επιλογή του σκηνικού στον πρίγκιπα και του προτείνουν να πάρει μαζί του όλους τους γαλαζοαίματους φίλους του!

«Φυσικά ο... μικρός Χάρι θα έχει ειδικό ρόλο στην ταινία», αναφέρει, επίσης, η επιστολή, εννοώντας φυσικά τα... προσόντα του πρίγκιπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved