Η πιο σέξι εκδοχή της Δούκισσας Νομικού, το στήθος της Πετρούλας και…
G-Sexy

Η πιο σέξι εκδοχή της Δούκισσας Νομικού, το στήθος της Πετρούλας και…

Οι σέξι παρουσίες «ανέβασαν» τη θερμοκρασία στα ύψη και την εβδομάδα που μας πέρασε.

Από το γλυκό και χαριτωμένο κοριτσάκι η Δούκισσα Νομικού για τις ανάγκες φωτογράφησης μετατράπηκε σε μια σεξοβόμβα. Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί ως σήμερα. Λίγες μέρες πριν το γάμος είπε να κάνει τις τελευταίες της βουτιές η Νικολέτα Καρρά στη Ρόδο και τρέλανε τους λουόμενους με τις σέξι καμπύλες της. Μια φούστα που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασίας μας επέλεξε να βάλει η Sophie Turnerκαι με σέξι πόζες αρχικά έβγαλε φωτογραφίες και στη συνέχεια τις «ανέβασε» στο twitter κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί.

Πρεμιέρα σε μεγάλη πίστα έκανε η Μαρία Καρλάκη και από τη χαρά της βγήκε μόνο με τη μπλούζα. Η τραγουδίστρια φόρεσε μια «καυτή» φούστα, που πιο κοντή δεν γινόταννα είναι και άφησε με ανοικτά τα στόματα τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται.

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τις σέξι παρουσίες της εβδομάδας χωρίς την Πετρούλα. Κάναμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και διαπιστώσαμε ότι η Πετρούλα του χθες δεν διέθετε τα «πλούσια ελέη»που έχει σήμερα.

Αυτές είναι οι σέξι εμφανίσεις που εσείς επιλέξατε να είναι στην πεντάδα της εβδομάδας. Υπομονή! Μια νέα εβδομάδα έρχεται με πολλές σέξι κι όποιος αντέξει παρουσίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved