Οι Ελληνίδες που διεκδικούν 150.000 ευρώ!
G-Sexy

Οι Ελληνίδες που διεκδικούν 150.000 ευρώ!

Δύο Ελληνίδες βρίσκονται ανάμεσα στις 28 πιο κομψές και χαρισματικές γυναίκες του κόσμου.

Οι συμπατριώτισσές μας κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση του MARTINI Royale Casting στην Ίμπιζα. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που αναζητά την κοπέλα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου που να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία του γνωστού ποτού Martini «Luck is an attitude», δηλαδή «η τύχη είναι μια στάση ζωής».

Μετά από πάνω από 3.500 χιλιάδες αιτήσεις, έχει ήδη γίνει η επιλογή των 28γυναίκών από 23 χώρες του πλανήτη. Η επιλογή δεν ήταν εύκολη, όπως εύκολη δεν ήταν και η κριτική επιτροπή. Μέλη της είναι ο κορυφαίος σχεδιαστής παπουτσιών Christian Louboutin, η ιδρυτής του my-wardrobe.com, Sarah Curran και ο περυσινός νικητής, ηθοποιός, Yuri Buzzi.

Οι τυχερές βρίσκονται στην Ίμπιζα. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει μια σειρά από «προκλήσεις», όπως πασαρέλα, συνέντευξη, αλλά και φωτογράφηση από τον Bryan Adams. Ανάμεσα λοιπόν στις 28 πιο όμορφες του MARTINI Royale Casting υπάρχουν και δύο Ελληνίδες.

Η Χριστιάνα Μούση και η Τέτη Καλαφάτη. Η Χριστιάνα Μούση είναι μοντέλο, ανήκει στο πρακτορείο «9 Αgency», έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Χαλκίδας και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για σχέδιο μόδας στο Μικρό Πολυτεχνείο. Στο παρελθόν έχει κάνει διαφήμιση για εταιρεία εσωρούχων, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στο βίντεο κλιπ του Νίκου Γκάνου «Last Summer».

Η Τέτη Καλαφάτη είναι ηθοποιός. Μεταξύ άλλων έχει παίξει και στις ταινίες: «Μόνο 19» του Γιώργου Παντελεάκη (που παίχθηκε στο Φεστιβάλ της Δράμας, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βέλγιο, αλλά και στις Κάννες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Short Film Festival Dde Cann»), «Hidden Life» των Δημήτρη Γκότση και Ρόλαντ Ράμουλ. Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στην ταινία «Επιστροφή στις Ρίζες».

Ο τελικός του διαγωνισμού θα γίνει στο Μιλάνο και η νικήτρια του MARTINI Royale Casting θα λάβει 150.000 ευρώ, 12ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin και 12 outfit από το wardrobe.com.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved