Οι νυχτερινές βουτιές, η σέξι εμφάνιση της Nikki Ponte και το πλούσιο μπούστο
G-Sexy

Οι νυχτερινές βουτιές, η σέξι εμφάνιση της Nikki Ponte και το πλούσιο μπούστο

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το εβδομαδιαίο ραντεβού μαζί σας.

Συγκεντρώσαμε τα πιο σέξι θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον και σας τα παρουσιάζουμε. Τι κι αν μπήκε ο Οκτώβρης η γνωστή κυρία της σόουμπιζ μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό της βούτηξε στη θάλασσα για το νυχτερινό της μπάνιο. Πριν μπει την έβγαλε φωτογραφία η παρέα της και στη συνέχεια την «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο facebook κάνοντας το ανδρικό κοινό να παραληρεί.Τα βλέμματα κέντρισε η Νίκη Πόντε που εμφανίστηκε στη σκηνή πιο σέξι από ποτέ.Βλέπετε είχατε συνηθίσει την μικροσκοπική τραγουδίστρια πιο χαμηλών τόνων και ξαφνικά την είδατε ως μια εκρηκτική σεξοβόμβα.

Και μιας που λέγαμε για σεξοβόμβα την είδατε και πάθατε ατύχημα από τα πλούσια ελέη της. Ο λόγος για την Γεωργία Σάλπα που έδειξε τις σέξι καμπύλες της, ποζάροντας με ένα τοσοδούλη μπικίνι και ένα αποκαλυπτικό σορτς.

Μετά το σέξι αποκαλυτπικό σορτς σειρά έχει ένα πλούσιο μπούστο που σας έκανε να χάσετε λόγια σας. Η κυρία έβαλε το εφαρμοστό της φόρεμα και τόνισε το ήδη μεγάλο στήθος της σε σημείο να ακούσει κάποιος… μπαμ. Ο λόγος για την...Tamara Ecclestone, που ήταν χαλαρή και απαστράπτουσα με το στενό της φόρεμά της! Κλείνοντας σας αφήσαμε κάτι δικό μας, made in Greece. Η αοιδός έβαλε το μαγιό της να το πούμε, το καυτό σορτς (που μόνο σε σορτς δεν μοιάζει) και βγήκε στο stage γνωστού κλαμπ να τραγουδήσει. Ο λόγος για την Φρύνη Βλάχου, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα καυτό σορτς για να τραγουδήσει. Αυτές είναι οι σέξι παρουσίες που σας τράβηξαν τα βλέμματα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα με ακόμα περισσότερες σέξι εμφανίσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved