H sexy Ελένη Φουρέιρα, οι νυχτερινές βουτιές της Kardashian και η διαφορετική εμφάνιση της…
G-Sexy

H sexy Ελένη Φουρέιρα, οι νυχτερινές βουτιές της Kardashian και η διαφορετική εμφάνιση της…

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλά θέματα και φυσικά οι sexy παρουσίες είχαν την τιμητική τους. Σας παρουσιάζουμε τα πέντε δημοφιλέστερα θέματα που εσείς επιλέξατε για άλλη μια φορά.

Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε με το σεξ απίλ της να ξεσηκώσει τον κόσμο και να κάνει πολλές καρδιές να καρδιοχτυπήσουμε με το αποκαλυπτικό ντύσιμό της στις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που έκανε πρεμιέρα .

Η Kim Kardashian φόρεσε το ροζ μικροσκοπικό της μπικίνι και πήγε στην παραλία την στιγμή που όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν. Η sexy Kim έκανε τις βουτιές της τα ξημερώματα και από τις φωτογραφίες έδειχνε να το απολαμβάνει.

Κάποια επώνυμη φαίνεται ότι μπερδεύτηκε και έβαλε το μπρος… πίσω. Ο λόγος για την... 31χρονη τραγουδίστρια Christina Milian, που έβαλε ένα κατακόκκινο συνολάκι, το οποίο μπροστά ήταν ανοιχτό και ένα δερμάτινο μπουστάκι το οποίο ήταν μικροσκοπικό!

Φυσικά, ούτε και αυτή την εβδομάδα έλειψαν τα sexy ατυχηματάκια. Ξεσήκωσε την παραλία με τις εκρηκτικές καμπύλες της η Jesica Cirio. Το μοντέλο και τηλεπερσόνα από την Αργεντινή, φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε το μπάνιο της! Όμως η Jesica αγόρασε ένα μαγιό που μάλλον μικρό της ήταν γιατί είχε ένα ατυχηματάκι!

Η Ελένη Φουρέιρα «ξαναχτυπά» με την αποκαλυπτική φωτογράφηση που έκανε. Αν και ποτέ δεν έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση, η λέξη σέξι, είναι αυτή που την χαρακτηρίζει αφού οι χορογραφίες που συνοδεύουν τα τραγούδια της αλλά και ο τρόπος που τις εκτελεί, μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με περισσότερες sexy εμφανίσεις, οι οποίες θα συζητηθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved