Σάρα Καρμπονέρο: «Το φιλί του Ίκερ ενέπνευσε πολλούς άνδρες»
G-Sexy

Σάρα Καρμπονέρο: «Το φιλί του Ίκερ ενέπνευσε πολλούς άνδρες»

Η Σάρα Καρμπονέρο ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε συνέντευξή της αναφορικά με την σχέση της με τον Ίκερ Κασίγιας.

Η δημοσιογράφος τα είπε… όλα στο περιοδικό Elle. Η Σάρα Καρμπονέρο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού, φορώντας μόνο πέτρες Swarovski.

Η συζήτηση περιελάμβανε τα πάντα. Ακόμα και την γκάφα της με τον Αντρές Ινιέστα στον αγώνα της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Euro 2012, όταν τον ρώτησε αν θα ήθελε και εκείνος να εκτελέσει ένα πέναλτι, ενώ το είχε κάνει… ήδη. «Όταν βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο, μπορείς να χάσεις μια κίνηση. Ήταν ένα απίστευτο λάθος και το κατάλαβα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Δεν υπάρχει δικαιολογία», σχολίασε η Σάρα.

Αναφερόμενη στο φιλί που της έδωσε ο Ίκερ Κασίγιας μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είπε «Με έχουν σταματήσει πολλοί άνδρες στο δρόμο και μου έχουν πει: Όταν είδα το φιλί, έπιασα τη γυναίκα μου και της έδωσα ένα φιλί. Μπορεί αυτό το φιλί να ενέπνευσε έναν άνθρωπο να φιλήσει το σύντροφο του».

Όσο για τον Ίκερ Κασίγιας; Τόνισε: «Όταν επιστρέφω κατάκοπη στο σπίτι, δεν σταματάει να ακούει. Με έχει συμβουλεύσει, με έχει βοηθήσει, με ηρεμεί. Είμαι μαζί με τον Ίκερ γιατί είναι καλός, είναι ευγενής. Όλα τα καλά που του αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι είναι αληθινά. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο».

http://www.gossip-tv.gr/category/free-tags/%CE%8A%CE%BA%CE%B5%CF%81%20%CE%9A%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved