Το κοντό φόρεμα της Αντωνίου που άναψε φωτιές!
G-Sexy

Το κοντό φόρεμα της Αντωνίου που άναψε φωτιές!

Ήταν να μην εμφανιστεί η Ρία Αντωνίου στην Αθήνα.

Το σέξι μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ιταλία για να εμφανιστεί στην πρεμιέρα που έκανε χθες το "Casablanca" με ballroom χορούς. Υπεύθυνος για αυτές τις χορευτικές βραδιές οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, ο αγαπημένος της Ρίας, Ηλίας Πανταζόπουλος. Συνεπώς το μοντέλο είχε διπλό λόγο να δώσει το παρών. Αρχικά γιατί ήθελε να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της σε αυτό το ξεκίνημα και έπειτα γιατί και η Ρία είχε συμμετάσχει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στο Dancing της Ιταλίας.

Η Ρία Αντωνίου ήταν λαμπερή και χαμογελαστή. Φορούσε ένα κολλητό βινίλ μαύρο και σούπερ μίνι φόρεμα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια καμπαρντίνα nude. Το μοντέλο ήταν σχεδόν αμακιγιάριστο και τα μαλλιά της ήταν ανάλαφρες μπούκλες. Όλο το βράδυ μιλούσε με τον κόσμο, ήταν ευχάριστη και έκανε πλάκες με τον Τρύφωνα Σαμαρά τον οποίο συμπαθεί πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός ο οποίος την «αγαπάει» ιδιαίτερα δεν την άφησε στιγμή και τα φλας άστραφταν συνεχώς έτσι μεταξύ των άλλων φωτογραφιών υπήρξε και ένα μικρό... «ατυχηματάκι»!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, η Ρία Αντωνίου συζητάει να επιστρέψει για ένα διάστημα στην Ελλάδα και να τη δούμε σε ένα ρόλο λίγο διαφορετικό. Όσο για την Ιταλία... οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» όμως το μοντέλο δεν θέλει να πάρει βιαστικές ή ακόμα και λάθος αποφάσεις οπότε ακόμη δεν ξέρει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Να σημειώσουμε εδώ πως σε αυτές τις dancing βραδιές ενεργό ρόλο θα έχουν χορευτές από το ελληνικό «Dancing with The Stars» καθώς και επιτυχημένα χορευτικά ζευγάρια του εξωτερικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved