Ο γυμνός σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, η απίστευτη αλλαγή της Καλογεράκου και η αδερφική σχέση της Χρονοπούλου με τον Στάθη Ξένο!
G-Sexy

Ο γυμνός σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, η απίστευτη αλλαγή της Καλογεράκου και η αδερφική σχέση της Χρονοπούλου με τον Στάθη Ξένο!

Γεμάτη από ανατροπές, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε.

Εσείς μείνατε μαζί μας και επιλέξατε τα top θέματα κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε ξανά. Πρώτο θέμα επιλέξατε την απίστευτη αλλαγή της ηθοποιού Φιλίτσας Καλογεράκου. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την ηθοποιό στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μία από τα γίδια» και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα την κακιά Μαρκέλλα που έκανε δύσκολη τη ζωή της «Μαρίας της άσχημης». Αμέσως μετά έρχεται το θέμα της γνωστής ηθοποιού που «έφυγε» από καρκίνο στα 41 της χρόνια! Ο λόγος για την... Sophiya Haque. Η 41χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Coronation Street» υποδύθηκε την Poppy Morales, έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Τρίτο σε σειρά είναι η συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά την οικογενειακή ζωή της Νένας Χρονοπούλου και του Στάθη Ξένου. Η σχέση τους ήταν φιλική μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν ο Στάθης Ξένος της αποκάλυψε ότι είναι αδέλφια. Η αποκάλυψη έγινε από την μητέρα του Στάθη Ξένου, η οποία λίγο πριν πεθάνει αποφάσισε να του πει ποιος είναι ο πατέρας του. Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει η Νεφέλη Ορφανού, η οποία αποκάλυψε πως έχασε 25 ολόκληρα κιλά. «Τρώω τα πάντα αλλά χωρίς αλάτι. Έχω κόψει το αλάτι. Αυτό συνέβη όχι για να χάσω κιλά, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά μου», δήλωσε πρόσφατα. Τέλος, επιλέξατε τον «γυμνό» σύζυγο της Σίας Κοσιώνη. Τότε ο σύζυγος της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ σκηνοθετούσε μια από τις πιο ανατρεπτικές εκπομπές το Comfuzio, όπου προβάλλονταν από την ΕΤ3. Έτσι, όταν έγινε πρόταση για γυμνή φωτογράφηση συμμετείχε και ο ίδιος. Μείνετε μαζί μας γιατί έρχονται τα καλύτερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved