Η Νάντια Μπουλέ με εσώρουχα, η sexy εμφάνιση της Σκορδά και η φωτογραφία της Spears που κάνει το γύρο του κόσμου
G-Sexy

Η Νάντια Μπουλέ με εσώρουχα, η sexy εμφάνιση της Σκορδά και η φωτογραφία της Spears που κάνει το γύρο του κόσμου

Οι sexy παρουσίες έκαναν αισθητή την παρουσία τους και την εβδομάδα που μας πέρασε. Η showbiz δεν ησυχάζει ποτέ και αυτό φαίνεται. Ποιες επώνυμες sexy παρουσίας σας τράβηξαν την προσοχή;


Η Νάντια Μπουλέ για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχά της. Η παρουσιάστρια απέδειξε ότι διαθέτει τέλειες αναλογίες και πόζαρε με χάρη στον φωτογραφικό φακό.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η Φαίη Σκορδά έκανε μια ωραία εμφάνιση στο «Πρωινό mou». Ο σκηνοθέτης εντυπωσιάστηκε και ένα πλάνο του ήταν αρκετό για να υπάρξουν αρκετά σχόλια, αλλά και ν' αντιδράσει ο Γιώργος Λιάγκας.
Η Zozia Mamet εμφανίστηκε σε ένα talk show και το βαθύ ντεκολτέ της τράβηξε την προσοχή του παρουσιαστή. Η 25χρονη ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία του Girls, όμως σίγουρα ουδείς θα θυμάται τι είπε, αλλά αξέχαστο θα μείνει η αποκαλυπτική της εμφάνιση!
Η Britney Spears χώρισε και έχει πάρει τα πάνω της. Η τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της.

Τέλος, η Γιάννα Τερζή που κάνει πλέον καριέρα στο εξωτερικό, ανέβασε μια sexy φωτογραφία στο twitter και αναστάτωσε τους φίλους της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved