Η σέξι φωτογράφηση της Συνατσάκη, η ηθοποιός που έγλυψε δονητή στον «αέρα» και ο παίκτης ριάλιτι με το κουτί πίτσας στα… απόκρυφα!
G-Sexy

Η σέξι φωτογράφηση της Συνατσάκη, η ηθοποιός που έγλυψε δονητή στον «αέρα» και ο παίκτης ριάλιτι με το κουτί πίτσας στα… απόκρυφα!

Ανέβηκαν λίγο οι θερμοκρασίες και μαζί με αυτές βγήκαν όλα στον «αέρα». Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν «καυτή» και είχε τα πάντα... από σέξι φωτογραφήσεις μέχρι και... δονητές!

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα ένα τα θέματα που εσείς επιλέξατε για την εβδομάδα που μας πέρασε. Πρώτο θέμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την ηθοποιό που έγλυψε δονητή στον «αέρα». Ο λόγος για την... Kelly Brook πήγε στο παιχνίδι «Celebrity Juice», και μία από τις δοκιμασίες ήταν να γλείψει έναν δονητή! Σκυτάλη παίρνει η Τζούλια Αλεξανδράτου και το... νοικοκυριό της! Το κορίτσι έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της και στα ξένα είναι μία καλή νοικοκυρά! Φόρεσε λοιπόν την μπεζ ζακέτα με τις γούνινες λεπτομέρειες, πήρε το σκύλο της και πήγε σε σούπερ μάρκετ της Βιέννης. Αμέσως μετά έρχεται η πιο σέξι φωτογράφηση της Συνατσάκη. Η Μαίρη Συνατσάκη για τις ανάγκες φωτογράφησης γνωστού περιοδικού φόρεσε κορμάκια και καυτά σορτσάκια!
Τέταρτο θέμα στην κατηγορία μας είναι η σούπερ σέξι φωτογράφηση παίκτη ριάλιτι. Γδύθηκε και πόζαρε στον φακό έχοντας στα επίμαχα σημεία ένα κουτί πίτσα, ενώ σε άλλη φωτογραφία έχει βάλει αφρό! Ο λόγος για τον Filippo Giove, πρωταγωνιστή του reality Jerseylicious, ο οποίος θέλησε να μας δείξει τα προσόντα του! Τέλος, έρχεται η Μαρία Ναυπλιώτου σε ρόλο... Καίτη Γαρμπή! Έτσι, έπιασε το μικρόφωνο και με φόρεμα που παραπέμπει σε εκείνο της τραγουδίστριας που άφησε άφωνους όλους τους Ευρωπαίους, ανέβηκε στην σκηνή γνωστού clubστο Κολωνάκι και ερμήνευσε επιτυχίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved