Η Ελληνίδα που έκανε όργια με τον Κλούνεϊ, η Τζούλια στην πισίνα topless, το κατακόκκινο φόρεμα και οι «αποκαλύψεις» του!
G-Sexy

Η Ελληνίδα που έκανε όργια με τον Κλούνεϊ, η Τζούλια στην πισίνα topless, το κατακόκκινο φόρεμα και οι «αποκαλύψεις» του!

Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώνεται με πολλές σέξι παρουσίες να έχουν «ανεβάσει» επικίνδυνα την θερμοκρασία στα ύψη.

Η Σόφη Πασχάλη κάνει γυμναστική και ποστάρει φωτογραφία της στην προσωπική της σελίδα στο twitter κάνοντας τους χρήστες μας να παραληρούν.Και εκεί που πήγαμε να πάρουμε μια ανάσα ακολούθησε σε «χτυπήματα» το θέμα με την Ελληνίδα που έ κανε όργια με τον George Clooney. Ε, δεν είναι και λίγο να δημοσιεύεται κάτι τέτοιο. Η πιο διάσημη λέσχη οργίων στον κόσμο την οποία επισκέπτονται τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, επιφανείς πολίτες και διάσημοι, έχει Ελληνίδα πρόεδρο. Πέρα από τον γοητευτικό σταρ πολλά είναι ακόμα τα ονόματα του Χόλιγουντ που υπάρχουν στην ατζέντα της Πελαγίας. Φεύγουμε από τα όργια περνάμε σε ένα σέξι δείπνο. Η ξανθιά ηθοποιός και μοντέλο βγήκε να δειπνήσει με τον σύντροφό της φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με ένα μεγάλο σκίσιμο. Δεν υπολόγισε όμως τον αέρα ο οποίος έκανε τις αποκαλύψεις του! Όταν μιλάμε για σέξι παρουσίες πώς θα μπορούσε να λείπει από αυτές η Τζούλια Αλεξανδράτου; Λατρεύει τα social media τελευταία και είπε να αναστατώσει το ανδρικό κοινό με φωτογραφίες που πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook στις οποίες έκανε μπάνιο topless. Κλείνοντας αφήσαμε μια νεαρή κοπέλα που βγήκε ξεχνώντας να βάλει φούστα ή απλά έλειπε πολύ ύφασμα από το φόρεμά της. Οι αποκαλύψεις ερχόταν η μια μετά την άλλη. Σέξι και όποιος αντέξει λοιπόν και κάπως έτσι κλείνουμε με τις πιο hot παρουσίες της εβδομάδας. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με ακόμα πιο σέξι θέματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved