Ο σέξι άγνωστος ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη!
G-Sexy

Ο σέξι άγνωστος ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ο Σταύρος Βουγιουκλάκης, που όπως λέει ο ίδιος έχει μακρινή συγγένεια με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκάλη, είναι γυμναστής και μοντέλο.


Ο Σταύρος Βουγιουκλάκης έκανε την εμφάνισή του στον χώρο του μόντελινγκ με την υποστήριξη του Βασίλειου Κωστέτσου.


Ο ίδιος λέει στο «Down Town» της Κύπρου: «Με τον Βασίλειο ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε και να κάνουμε κάποιες πολύ καλές δουλειές, αλλά επειδή δεν ήταν ακριβώς αυτή η δουλειά μου, αφού έκανα και άλλα πράγματα ταυτόχρονα, καθώς ήμουν γυμναστής, έπαιζα μπάσκετ και είχα ήδη ξεκινήσει να δουλεύω σε clubs, δεν είχα το μυαλό μου τότε στο να συνεχίσω το συγκεκριμένο αντικείμενο που αφορά τη μόδα. Θεωρούσα επίσης ότι η αγορά της μόδας στην Ελλάδα ήταν πια κορεσμένη σε σχέση με τις δεκαετίες '80 και '90» δήλωσε ο ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό.
Πριν από λίγες μέρες όμως Σταύρος Βουγιουκλάκης μπήκε δυναμικά στον χώρο της μόδας φορώντας... μαύρο κολάν και φούστα by Vasileios Kostetsos!
Όσο για την θεία του Αλίκη δηλώνει: «Είναι μακρινή μου θεία. Υπάρχει ένας βαθμός συγγένειας, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ακριβώς... Είχαμε πάει με τους γονείς μου σε μια παράσταση, αλλά τη θυμάμαι ελάχιστα. Δεν την έχω γνωρίσει ούτε και τον γιο της. Δεν με έχει βοηθήσει επαγγελματικά το επώνυμο, αλλά δεν έχω προσπαθήσει και να το χρησιμοποιήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved