Η σέξι εμφάνιση της Μενεγάκη χωρίς σουτιέν, το μπαλκόνι με την ωραία «θέα» και η Τζούλια ξανά στο τζακούζι με… σαμπάνια!
G-Sexy

Η σέξι εμφάνιση της Μενεγάκη χωρίς σουτιέν, το μπαλκόνι με την ωραία «θέα» και η Τζούλια ξανά στο τζακούζι με… σαμπάνια!

Η Τζούλια «ξαναχτύπησε» και όπως ήταν φυσικό βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα εις διπλούν, της λίστας με τα top σέξι θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε!

Η επιλογή λοιπόν ήταν δική σας και στο πρώτο θέμα βλέπουμε την Τζούλια Αλεξανδράτου στην Βιέννη! H Τζούλια εμφανίστηκε στα ροζ σε γνωστό club και αναστάτωσε το κοινό χορεύοντας και τραγουδώντας on stage! Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει η Ελένη Μενεγάκη και η σέξι εμφάνιση της χωρίς σουτιέν! Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπλε φόρεμα και το φόρεσε δίχως σουτιέν και αυτό ήταν εμφανές στην τηλεόραση! Πιο εμφανές δεν γίνεται! Κουνιόταν η Ελενίτσα, κουνιόταν και το στήθος! Τρίτο θέμα έχουμε την Ελευθερία Παντελιδάκη. Έβαλε το μαύρο φόρεμα με την πλάτη όλη έξω και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αγαπημένος της. Πιο σέξι από ποτέ μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα! Αμέσως μετά έρχεται το μπαλκόνι με την «θέα». Με το εσώρουχό της και με μία μαύρη μπλούζα βγήκε στο μπαλκόνι στο Μαϊάμι η... Miley Cyrus χωρίς να υπολογίζει τους φωτογράφους και το θέαμα ήταν απλά.. υπέροχο! Τέλος, βλέπουμε και πάλι την γνωστή και μη εξαιρετέα, Τζούλια. Η ίδια πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook φωτογραφίες της όπου απολαμβάνει το τζακούζι στην παγωμένη Βιέννη και πίνει... Τι άλλο... Σαμπάνια έχοντας μαζί της τον αγαπημένο της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved