Η sexy φωτογραφία της  Μενεγάκη στο twitter, το σκάνδαλο στο πριγκιπάτο του Μονακό και η οργή της Μπακοδήμου
G-Sexy

Η sexy φωτογραφία της Μενεγάκη στο twitter, το σκάνδαλο στο πριγκιπάτο του Μονακό και η οργή της Μπακοδήμου

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα θέματα που εσείς ξεχωρίσατε ήταν αρκετά.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά που σας τράβηξαν την προσοχή και την πεντάδα που εσείς δημιουργήσατε.

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στα Άχλα. Φυσικά, δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram και να μας δείχνει το πώς περνάει. Την εβδομάδα που μας πέρασε η παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία της από την παραλία στην οποία είναι εντελώς αμακιγιάριστη.

Η Ειρήνη Σκλήβα πριν 16 χρόνια στέφθηκε η «Μις Κόσμος» και όχι άδικα. Σήμερα, δεν ασχολείται με τον χώρο της μόδας και τα τελευταία εννιά χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει το ίδιο όμορφη ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

Σοκ, προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν γνωστή ηθοποιό αρκετά αδυνατισμένη. Ο ξένος τύπος υποστηρίζει ότι Denise Richards πάσχει από νευρική ανορεξία , αφού κάθε φορά την βλέπουμε και πιο αδύνατη.

Στο Μονακό τα πράγματα δεν είναι ήρεμα, αφού ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε έξαλλος με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν την πριγκίπισσα Σαρλίζ με τον παίκτη του ράγκμπι Byron Kelleher.

Τέλος, έξαλλη έγινε και η Μαρία Μπακοδήμου όταν έμαθε ότι η Koza Mostra επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ, αφού η εταιρεία τους τους είχε κλείσει εισιτήρια από την Σουηδία για την Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved