Το ξέσπασμα της Λασκαράκη στο twitter, ο ηθοποιός που έγινε ταξιτζής και το «καυτό» σορτς της Σκορδά
G-Sexy

Το ξέσπασμα της Λασκαράκη στο twitter, ο ηθοποιός που έγινε ταξιτζής και το «καυτό» σορτς της Σκορδά

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πάρα πολλά θέματα. Ποια είναι αυτά που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον; Πάμε να δούμε το top 5 έτσι όπως εσείς το διαμορφώσατε.


Η Βάσω Λασκαράκη ξέσπασε στο twitter της. Ο λόγος όπως είπε η ίδια ήταν ότι δημοσιεύτηκε μια δήλωσή της λάθος. Όπως έγραψε δεν θα αφήσει την καριέρα της για να κάνει παιδί.
Από το θεατρικό σανίδι στο τιμόνι ... ταξί! Ο λόγος για τον Γιώργο Δουρή, όπου η οικονομική κρίση τον ανάγκασε ν' αφήσει το θέατρο και ν'αγοράσει ταξί έτσι ώστε να έχει εισόδημα για να ζήσει την οικογένειά του.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πήγε στην Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τον Βασίλη Καρρά, την Παόλα και τον Παντελή Παντελίδη. Η ηθοποιός πήγε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και της είπε ότι την επόμενη φορά θα πάει να την ακούσει με ωτοασπίδες.
Θυμάστε τη πετυχημένη σειρά Νταντά που προβάλλονταν από το Mega;
Χαρακτηριστική φιγούρα ήταν ο Φοίβος, που ήταν το μικρότερο παιδί του Κώστα Αποστολίδη,ο οποίος ερωτεύτηκε την νταντά, που υποδύθηκε η Μαρία Λεκάκη.
Τέλος, η Φαίη Σκορδά έκανε αρκετές σέξι εμφανίσεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Αυτή όμως με το «καυτό» σορτς τράβηξε τα βλέμματα και ο Γιώργος Λιάγκας την σχολίασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved