Η ατάκα που «τρέλανε» την Ελένη, το γαμήλιο πάρτι της Τζούλιας και οι σοκαριστικές φωτογραφίες της Paris Jackson
G-Sexy

Η ατάκα που «τρέλανε» την Ελένη, το γαμήλιο πάρτι της Τζούλιας και οι σοκαριστικές φωτογραφίες της Paris Jackson

Το θέμα που έκανε πάταγο αυτήν την εβδομάδα, αναμφισβήτητα, ήταν ο γάμος και το γαμήλιο πάρτι της Τζούλιας όμως ανάμεσα σε αυτό είχαμε κι άλλα... πολλά κι ενδιαφέροντα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά την λίστα με τα πέντε κορυφαία θέματα της εβδομάδας! Πρώτο θέμα με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη! Μία ατάκα τηλεθεάτριας ήταν αρκετή για να "αφήσει άφωνη" την Ελένη Μενεγάκη. Μία τηλεθεάτρια, που την πήρε από την Κρήτη της είπε πως την έβλεπε και από την Αλάσκα! Η παρουσιάστρια με απορία της είπε: «Βρε παιδί μου με βλέπεις στην Κρήτη, όχι στην Αλάσκα, έτσι δεν είναι;» Και συνέχισε η παρουσιάστρια: «Μισό λεπτάκι εμένα έβλεπες στην Αλάσκα ή καμιά που μου έμοιαζε;» Και η τηλεθεάτρια είπε: «Εσάς εννοώ»!
Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει η τραγουδίστρια που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο. Πρόσφατα η Miley Cyrus επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της και έξω από το ιατρείο την περίμεναν δημοσιογράφοι και όταν ένας την ρώτησε αν είναι έγκυος, εκείνη φανερά εκνευρισμένη με την ερώτησή του τον «στόλισε» κανονικότατα. «Όχι, δεν είμαι έγκυος ρε μα@@@α», είπε. Τρίτο θέμα έρχεται το γαμήλιο πάρτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Στο γαμήλιο πάρτι η Τζούλια έβγαλε το κατάλευκο νυφικό της και έβαλε ένα απλό, κοντό φόρεμα στις αποχρώσεις του εκρού και έλαμπε από ευτυχία! Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και ο άντρας της δεν έπαψε λεπτό να την φροντίζει και να την φιλά. Ο Κριστιάν ανέβασε φωτογραφίες στο facebook από το γαμήλιο πάρτι. Τέταρτο θέμα στην λίστα έρχεται η 53χρόνη Rita Rusic. Οι φωτογράφοι την «συνέλαβαν» μόνη χωρίς τον αγαπημένο και κατά 13 χρόνια μικρότερό της Riccardo αλλά αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το υπέροχο, για την ηλικία της, σώμα. Τέλος, από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Paris Jackson και οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ανέβασε. Η 15χρονη φαίνεται πως προσπαθούσε εδώ και καιρό να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο προκαλούν σοκ καθώς είναι φωτογραφίες με κοψίματα, που δηλώνουν τάσεις αυτοκτονίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved