Το μικροσκοπικό μπικίνι, η σέξι Ρία Αντωνίου στο δέντρο μόνον με το μαγιό της και η αποκάλυψη γνωστής τηλεπερσόνας
G-Sexy

Το μικροσκοπικό μπικίνι, η σέξι Ρία Αντωνίου στο δέντρο μόνον με το μαγιό της και η αποκάλυψη γνωστής τηλεπερσόνας

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν πολλά και σέξι.

Οι επώνυμες κυρίες φόρεσαν τα μικροσκοπικά τους μαγιουδάκια και πήγαν για μπάνιο. Φυσικά, έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν στα social media.

Είναι σέξι, είναι ωραία και απίστευτα γυμνασμένη... Το κορμί με το χρυσαφί μαγιό δεν είναι άλλο από της Χριστίνας Πάζιου που κατάφερε για μια ακόμη φορά να «τρελάνει» τον ανδρικό πληθυσμό με τις καυτές εμφανίσεις της.

Γνωστή τηλεπερσόνα έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την σεξουαλική της ζωή.
«Mπορώ να εκτιμήσω ένα όμορφο κορίτσι, οπότε σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσα να συνευρεθώ με μια γυναίκα και ο άντρας μου μπορούσε να παρακολουθήσει», αποκαλύπτει χωρίς φόβο και πολύ πάθος η Brandi Glanville.

Η Rita Ora έδωσε μια συναυλία στην Αγγλία και ξεσήκωσε το κοινό όχι μόνο με το σόου που επεφύλασσε στους φανς της αλλά και με την υπέροχη εμφάνισή της.

Η Ρία Αντωνίου έχει τον τρόπο να τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό. Το μοντέλο φόρεσε το ροζ μπικίνι της και ανέβηκε στο δέντρο και πόζαρε όλο χάρη και νάζι.

Έβαλε το κίτρινο μαγιό της και αναστάτωσε τους λουόμενους στην πλαζ με την φίλη της! Διαθέτει τέλειες αναλογίες, αφού είναι πρωταθλήτρια του Muay Thai και έχει ένα λαμπερό πρόσωπο.... Ο λόγος για την Μαριάννα Καλλέργη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved