Τα θέματα που… έφεραν τον καύσωνα μέσα στο φθινόπωρο!
G-Sexy

Τα θέματα που… έφεραν τον καύσωνα μέσα στο φθινόπωρο!

Μια ακόμα εβδομάδα πέρασε και τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν πολλά και… «καυτά».

Πάρτε μια γεύση από αυτά που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Ξεκίνημα με το σέξι ατύχημα παρουσιάστριας! Έδειξε κατά λάθος το εσώρουχό της on air! Μία κίνησή της ήταν αρκετή για να τα δούμε όλα!

Συνεχίζουμε με την Χριστίνα Κολέτσα η οποία «αναστατώνει» το Instagram με τις σέξι πόζες της! Η Χριστίνα Κολέτσα διαθέτει τέλειες αναλογίες και το ξέρει! Είναι λάτρης των social media, ποστάρει συχνά πυκνά σέξι φωτογραφίες της και «προκαλεί εγκεφαλικά»!

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και σταδιακά να πέφτει η θερμοκρασία κάποιες αιθέριες όμως παρουσίες φέρνουν ξανά τον «καύσωνα». Η συγκεκριμένη πάντως έφερε τον καύσωνα μέσα στο φθινόπωρο!

Η «ερωμένη» της Αντέλ Εξαρχόπουλος φωτογραφίζεται ολόγυμνη! Θα θυμάστε την ταινία «Η ζωή της Αντέλ» που βραβεύτηκε πρόσφατα και προκάλεσε πανικό με τις ομοφυλοφιλικές του σκηνές. Ε, δείτε την… ολόγυμνη!

Σε τρελά κέφια η Μπακοδήμου! Στήνεται και χορεύει προκλητικά on camera! H Mαρία Μπακοδήμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής, «Φώτης και Μαρία Live» ήρθε στο τσακίρ κέφι! Δείτε και θα καταλάβετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved