Η σέξι και άγρια πλευρά της Χατιτζέ
G-Sexy

Η σέξι και άγρια πλευρά της Χατιτζέ

Η Σελμά Εργκέτς υποδύεται στη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" την Χατιτζέ Σουλτάν, την αδερφή του Σουλεϊμάν που έζησε τον έρωτα με τον Ιμπραήμ τον Πάργαλη, απέκτησαν δυο παιδιά και από τη στιγμή που "έφυγε" από τη ζωή η Χατιτζέ κοιτά να εκδικηθεί την Χουρέμ.

Μπορεί στο σίριαλ να είναι σεμνή, όμως στην πραγματικότητα είναι η πιο άτακτη - αλλά ταυτόχρονα και η πιο μορφωμένη από τις ηθοποιούς στη σειρά.
Η Σελμά Εργκέτς γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1978 στην Γερμανία, όπου έζησε για λίγο καιρό πριν επιστρέψει με την οικογένειά της στην Τουρκία... θα λέγαμε ότι έχει κοινή πορεία με την πρωταγωνίστρια της σειράς, την Μεριέμ Ουζερλί, μιας και η Χουρέμ μεγάλωσε στην Γερμανία και κάνει καριέρα τώρα στην Τουρκία! Έχει πτυχίο Ιατρικής και Ψυχολογίας, και μιλάει τουρκικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά. Η Σελμά έχει λάβει βραβεία σε διαγωνισμούς ομορφιάς της Τουρκίας και μάλιστα πριν γίνει "Χατιτζέ Σουλτάνα" είχε περπατήσει από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας της γειτονικής μας χώρας.

Εκτός από όμορφη, μορφωμένη είναι όμως και άτακτη και μάλιστα ακούγεται στην γειτονική χώρα πως είναι αρκετά άτακτη! Η Χατιτζέ, είχε πάρει μέρος σε μια ταινία γερμανικής παραγωγής που ήταν ερωτικού περιεχομένου. Μάλιστα φημολογείται έντονα ότι είναι ομοφυλόφιλη και μαζί με την Τζανσού Ντερέ είχαν αναστατώσει τα παρασκήνια του Σουλεϊμάν μιας και υπήρχε η φήμη ότι οι δυο πρωταγωνίστριες ήταν ζευγάρι!
Απολαύστε κάποιες από τις πιο σέξι φωτογραφίες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved