Penelope Cruz: «Στο σπίτι μου όλοι χόρευαν, μερικές φορές γυμνοί τριγύρω στο σπίτι»
G-Sexy

Penelope Cruz: «Στο σπίτι μου όλοι χόρευαν, μερικές φορές γυμνοί τριγύρω στο σπίτι»

Για τα παιδικά της χρόνια, τον θηλασμό αλλά και για την καλύτερη της φίλη Salma Hayek, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Penelope Cruz.


«Θήλαζα το γιο μου για 13 μήνες, και σχεδιάζω να κάνω το ίδιο με την κόρη μου Luna. Ο θηλασμός είναι εθιστικός. Είναι πολύ δύσκολο όταν φτάνει η μέρα που πρέπει να τον σταματήσεις», είπε σε συνέντευξη της στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού «Allure», ενώ για την παιδική της ηλικία ανέφερε: «Στο σπίτι μου, κάθε Κυριακή όλοι καθάριζαν το σπίτι. Πάντα υπήρχε μουσική, και όλοι χόρευαν, μερικές φορές γυμνοί τριγύρω στο σπίτι. Δεν ήμασταν hippie, αλλά ήμασταν πολύ ελεύθεροι».
Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καλύτερη της φίλη, Salma Hayek: «Αποκαλούμε η μια την άλλη "huevos", δηλαδή "αυγό". Αυτό το λέμε, επειδή όταν ήμασταν νεότερες και δεν είχαμε παιδιά, συνηθίζαμε να κοιμόμαστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι τώρα. Αυτός ήταν ένας τρόπος ν΄αποκαλεί η μια την άλλη τεμπέλα! Πολλές φορές κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι, και πάντα προσπαθούσε να με ξυπνήσει, ώστε να με αποκαλέσει "huevos"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved