Το σέξι “ατύχημα” της Μενεγάκη, το ξέσπασμα του Λιάγκα και το πλάνο με το μπούστο της  στο «Πρωινό Mou»
G-Sexy

Το σέξι “ατύχημα” της Μενεγάκη, το ξέσπασμα του Λιάγκα και το πλάνο με το μπούστο της στο «Πρωινό Mou»

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε!


Η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόσεξε και μία κίνησή της ήταν αρκετή για να πάθουμε όλοι «εγκεφαλικά»! Η φούστα της παρουσιάστριας ήταν τόσο κοντή, που μόλις θέλησε να κάτσει σταυροπόδι... ήρθε και η αποκάλυψη του εσωτερικού της κόσμου!

Την ώρα της μαγειρικής στο «Πρωινό Mou», ο σκηνοθέτης έδειξε ένα υπέροχο πλάνο! Ο καμεραμάν έπεσε πάνω στο πλούσιο μπούστο της Ελισάβετ Σπανού!

Με αφορμή το βαμμένο νύχι του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας: "Πήγα μία φορά και δεν ξαναπήγα. Με είχε φάει η Φαίη, πήγαινε και πήγαινε τι να κάνω; Πήγα μία φορά και μου τα έβαλαν όλα. Ντρεπόμουν... έβαλα και τα πόδια στο μηχάνημα, ξεφτιλίστηκα"!

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε με αφορμή την ατάκα που είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά να ξαναγυρίσει στα μεσημεριανά!

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης... Ο λόγος για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την Στέλλα Καλλή. Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και παρά το γεγονός ότι τελευταία όλο και φούντωναν οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, οι δυο τους προτιμούσαν να μην μιλάνε για την προσωπική τους ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved