Τα “κρυφά σημεία” του συμβολαίου της Τζούλιας
G-Sexy

Τα “κρυφά σημεία” του συμβολαίου της Τζούλιας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μετά από τις αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο του- φημολογούμενου ως τώρα-  συμβολαίου που έχει υπογράψει η ίδια με την εταιρία του Δημήτρη Συρινάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Κους-κους το μεσημέρι” όχι μόνο υπάρχει συμβόλαιο που έχουν συνυπογράψει και οι δυο πλευρές (Συρινάκης-Αλεξανδράτου) αλλά αυτό το έγγραφο, το οποίο βρίσκεται από χτες το απόγευμα στην διάθεση Υπ.Ε.Ε., αναφέρει το χρηματικό ποσό που ορίστηκε να πάρει η πρωταγωνίστρια αλλά αποκαλύπτει ότι υπάρχει υποχρέωση από την μεριά της Tζούλιας να γυρίσει άλλα δυο dvd παρόμοιου περιεχομένου, η οποία κατοχυρώνεται με όλα τα νομικά πλαίσια. Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η αμοιβή της Τζούλιας ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ, ενώ η tv personna σύμφωνα με το συμβόλαιο έχει συμφωνήσει να γυρίσει άλλες δυο ταινίες, τις οποίες όμως δεν θα υπογράφει η Sirina Productions αλλά μια άλλη εταιρία παραγωγής η οποία έχει αναλάβει και τη διανομή ταινιών για γνωστές ταινίες του Hollywood. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν το ποσό των 150.000 αφορά την αμοιβή της Τζούλιας και για τις 3 ταινίες ή μόνο γι' αυτή που έχει βγει στο εμπόριο, ενώ μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει ποινική ρήτρα σε περίπτωση που η πρωταγωνίστρια “σπάσει” το συμβόλαιο. Φυσικά τα δυο αυτά καινούργια dvds που αναμένεται να κυκλοφορήσουν δεν έχουν καμία σχέση με τα ερασιτεχνικά videos που λέγεται ότι κυκλοφορούν, ενώ κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής αν έχουν ήδη γυριστεί.

Όσο για το συμβόλαιο, ο Δημήτρης Συρινάκης εξήγησε ότι δεν υπήρχε στα γραφεία της εταιρείας του την Παρασκευή το βράδυ, όποτε και έγινε η έφοδος από τους ανθρώπους του Υπ.Ε.Ε., αλλά ούτε και σε κάποιον από τους υπολογιστές στα γραφείου του Παλαιού Φαλήρου, καθώς το είχε ο ίδιος στα χέρια του και σε ασφαλές μέρος. Τώρα όμως όλα τα απαραίτητα έγγραφα (παραστατικά, τιμολόγια, συμφωνίες) υπάρχουν στην διάθεση των αρχών, μετά από την οικειοθελή κατάθεση που έκανε ο ίδιος χτες το πρωί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved