Διεθνής "αναγνώριση" για την ταινία της Τζούλιας
G-Sexy

Διεθνής "αναγνώριση" για την ταινία της Τζούλιας

Μέχρι το εξωτερικό, και συγκεκριμένα την Τουρκία έφτασε η χάρη… αλλά και η ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς για… διεθνή καριέρα.

Σε μια από τις πιο γνωστές ηλεκτρονικές εφημερίδες της γείτονος χώρας, την «Posta», η πρωταγωνίστρια φιγουράρει σε μια από τις καυτές πόζες της αναδεικνύοντας τις… ομορφιές της χώρας μας. Δίπλα στην φωτογραφία βέβαια υπάρχει και λεζάντα… και τι λεζάντα! «Κρίση στη γειτονική χώρα με πορνό διάλλειμα» αναφέρεται με μεγάλα γράμματα δίπλα στην εικόνα, ενώ πατώντας πάνω στην φωτογραφία της πρωταγωνίστριας του ροζ video η σελίδα αναγράφει το σχόλιο «κλεμμένες στιγμές».
Όσο για το κομμάτι που συνοδεύει το κείμενο ισορροπεί ανάμεσα στη σάτιρα αλλά και τα καυστικά σχόλια για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας η οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά… ξαναζωντάνεψε με την sold out κυκλοφορία του dvd. «Το ενδιαφέρον μονοπωλούσε η οικονομική κρίση αλλά έρχεται η Τζούλια που το 2007 είχε βγει τρίτη σε διαγωνισμό ομορφιάς κα ο κόσμος ξεχνά ξαφνικά την κρίση. Η όμορφη ελληνίδα γύρισε ταινία σκληρού πορνό και μέσα σε τρεις ημέρες πουλήθηκαν 100.000 αντίτυπα από τα περίπτερα. Η οικονομία της χώρας ξαναζωντάνεψε με την κυκλοφορία του ροζ dvd» αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved