Το μοντέλο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη
G-Sexy

Το μοντέλο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Και μόνο το όνομά του αρκεί για να γυρίσει κάποιος και να του μιλήσει. Φυσικά και η εξωτερική του εμφάνιση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να ανοίξουν για εκείνον αρκετές πόρτες.

Ο Σταύρος Βουγιουκλάκης είχε δοκιμάσει την τύχη του σε διάφορες δουλειές, όπως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και personal trainer, ενώ όποτε τα οικονομικά του στένευαν και επιθυμούσε ένα πρόσθετο εισόδημα εργαζόταν «πόρτα» σε κάποια κλαμπ. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που συναντήθηκε με το μόντελινγκ: «Είχα κάνει κάποια δειλά βήματα στον χώρο της μόδας, αλλά ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τον συγκεκριμένο κλάδο. Οταν ο Βασίλειος Κωστέτσος με επανέφερε στον μαγικό κόσμο του μόντελινγκ προτείνοντάς μου πρωτοποριακές δουλειές για την εποχή, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να επενδύσω στον ρόλο μου ως μοντέλου. Ετσι, σύντομα ήρθαν και οι πρώτες σοβαρές προτάσεις».
«Αγαπώ τη μόδα, αλλά στην προσωπική μου ζωή ντύνομαι casual. Το να φοράω κοστούμια στην καθημερινότητά μου θα ήταν σαν να φοράω στολή εργασίας». Κατά καιρούς έχει βολιδοσκοπηθεί από σχεδιαστές του εξωτερικού για επαγγελματική συνεργασία, όμως ο ίδιος προς το παρόν προτιμά την ελληνική αγορά και αυτές των γειτoνικών κρατών. «Μού αρέσει η δουλειά, αλλά δεν θα θυσίαζα τα πάντα γι' αυτή. Προτιμώ να ζω καλά απολαμβάνοντας τις στιγμές σε μέρη που αγαπώ παρά να περιφέρομαι από εδώ κι από κει με μια βαλίτσα στο χέρι, συσσωρεύοντας απλώς αεροπορικά μίλια για να πολλαπλασιάσω τα editorials στο book μου. Ουσιαστικά αυτό μου επιβάλλει να κάνω η φιλοσοφία ζωής που ασπάζομαι».
Το επώνυμό του παραπέμπει αμέσως στην πάλαι ποτέ εθνική σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Υπάρχει μια μακρινή συγγένεια, αλλά δεν μπορώ να την εξηγήσω γιατί δεν είμαι καλός στα γενεαλογικά δένδρα. Μπορώ να πω, όμως, πως είναι μακρινή θεία μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved