Αλεξάνδρα Λοΐζου: Από τον Τρούπη στον Σταθοκωστόπουλο (λίγα δαχτυλίδια δρόμος)
G-Sexy

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Από τον Τρούπη στον Σταθοκωστόπουλο (λίγα δαχτυλίδια δρόμος)

Αν ήταν ταινία, θα μπορούσε να είναι και το.... «Η νύφη το 'σκασε» αφού η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Λοΐζου έχει φτάσει αρκετές φορές τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ως τώρα δεν τα ανέβηκε.

Το «έσκασε» η ίδια; Το «έσκασαν» οι άλλοι; Αυτό μόνο η ίδια το γνωρίζει αλλά το ότι ετοιμάστηκε για γάμο ουκ ολίγες φορές είναι γεγονός. Είναι αναμφίβολα The Lord of the Wedding Rings.

Τα περιοδικά αλλά και οι τηλεοπτικές εκπομπές από το 2007 που εμφανίστηκε στη showbiz έχουν φιλοξενήσει δεκάδες ρεπορτάζ για τις σχέσεις, τους αρραβώνες και τους χωρισμούς της εκρηκτικής Αλεξάνδρας που πλέον όχι μόνο ετοιμάζεται ξανά για γάμο με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά αυτή τη φορά –για πρώτη φορά- τύπωσε και έστειλε και τα προσκλητήρια.

Η μαυρομάλλα, κάποτε, Αλεξάνδρα ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος γράφοντας δική της στήλη σε εβδομαδιαίο gossip περιοδικό. Ήταν η εποχή που ο πρώτος επώνυμος έρωτάς της είδε το φως της δημοσιότητας. Ήταν ο Δημήτρης Τρούπης, τραγουδιστής και γιος του - για ένα φεγγάρι- συζύγου της Άντζελας Δημητρίου, Γιώργου Τρούπη.

Ακολούθησε η συμμετοχή της στα Playmate , ατυχής από πλευρά τίτλου, αφού αλλά περίμενε η ίδια και άλλα της δόθηκαν. Ήταν όμως η ευκαιρία για να ξεχωρίσει. Ναι, είναι φιλόδοξη και προς τιμήν της δεν το έκρυψε ποτέ. Όπως δεν έκρυψε ποτέ ότι της αρέσει η καλή ζωή και τα ακριβά πράγματα. Κάπου εκεί πέρασε κι από τη ζωή της ο πιο σύντομος έρωτας. Αυτός με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά.

Ένας έρωτας που εκείνος ακόμα κι όταν βγήκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές, ποτέ δεν παραδέχτηκε. Ούτε τότε, ούτε ποτέ. Μπορεί και να τρέχει φωνάζοντας «απεταξάμην» αν του το αναφέρει κανείς που δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Ακολούθησε ένας κρυφός επώνυμος VIP έρωτας που έληξε γρήγορα κι αυτός και μετά μπήκε στη ζωή της ο άντρας που την έκανε διάσημη σε όλη την Ελλάδα και της πρόσφερε την πιο χλιδάτη ζωή που μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ο Νοτιοαφρικανός έμπορος διαμαντιών Walter Henning. Η Αλεξάνδρα έγινε εξώφυλλο στις σημαντικότερες εφημερίδες, εκπομπή της Τατιάνας, έκανε πρόβα νυφικού –στην πρόβα έμεινε- στο ατελιέ του κολλητού της Μιχάλη Μανιάτη κι έζησε το όνειρο.

Όσο θόρυβο έκανε βέβαια η σχέση, το παραμύθι και ο αρραβώνας στη μυθική βίλλα εκείνου στο Cape Town, αλλά και η κοινή τους ζωή ως μέλη του Jet Set με private jets, ελικόπτερα και ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τόσο αθόρυβα ήρθε ο χωρισμός. Ε, δεν έχουν όλα τα παραμύθια happy end...

Η Αλεξάνδρα γυρίζει στην Ελλάδα και στο modeling. Και λίγο καιρό αργότερα ένας άλλος ποδοσφαιριστής μπαίνει στη ζωή της. Ο Τούρκος σταρ της Φενέρ Μπαχτσέ, Selcuk Sahin. Ο ελληνοτουρκικός έρωτας γίνεται πρωτοσέλιδο τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Τουρκία.

Τα πραγματικά «Σύνορα της αγάπης» γράφουν εκείνη την εποχή – δεν είχαμε δει ακόμα κι άλλα τούρκικα τότε στην ελληνική τηλεόραση- και το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία με μικρά διαλλείματα ταξιδιών και αναψυχής σε κοσμικούς προορισμούς.

Ο έρωτάς τους όμως βγήκε... off side πριν έρθει το επόμενο καλοκαίρι που βρήκε την Αλεξάνδρα μόνη πια στη Μύκονο που λατρεύει. Φυσικά δεν έμεινε μόνη για πολύ. Μια τέτοια γυναίκα εξάλλου δεν μένει καιρό ελεύθερη. Είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης...
Ο επόμενος αρραβωνιαστικός είναι ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Γιώργος στο όνομα. Το περασμένο φθινόπωρο η Αλεξάνδρα μέσω Instagram ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ευτυχές γεγονός ποστάροντας ένα ακόμα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων και άλλη μια πρόβα νυφικού με Vera Wang αυτήν την φορά!

Κι εκεί που περιμέναμε το προσκλητήριο «έσκασε» ο αρραβώνας και ο προγραμματισμένος ήδη γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στις 16 Ιουνίου, όπως πρώτο έγραψε το Nassos Blog. Τσακ...μπαμ και κάτω! Αλεξάνδρα αυτήν την φορά μην κάνεις πρόβα νυφικού.... Πάρε ένα στο νούμερό σου και πήγαινε κατ' ευθείαν στην εκκλησία. Οι πρόβες δεν σου βγαίνουν σε καλό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved