Ο εκβιασμός και το ερωτικό βίντεο της Καρολάιν από την Προδοσία ταράζει την Τουρκία
G-Sexy

Ο εκβιασμός και το ερωτικό βίντεο της Καρολάιν από την Προδοσία ταράζει την Τουρκία

Έναν εφιάλτη ζει η πρωταγωνίστρια της Προδοσίας, Wilma Elles.

Αν και προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά που περνούσε, δεν τα κατάφερε. Αφού ο πρώην σύντροφος της που την εκβίαζε σκληρά, φέρεται να είναι εκείνος που διοχέτευσε πληροφορίες στα ΜΜΕ για το καυτό ερωτικό υλικό που έχει στην κατοχή του, ξεσπώντας μεγάλο σκάνδαλο στην Τουρκία και φέροντας στην επιφάνεια έναν πολύ ωμό εκβιασμό που βίωνε η ακριβοπληρωμένη ηθοποιός!
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο φερόμενος ως εκβιαστής είναι ένας άντρας με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση πολλά χρόνια πριν. Πριν γίνει μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της Τουρκίας.
Για μήνες πολλούς κρατώντας το μυστικό ακόμα και από τον νυν σύντροφο της Κερέμ Γκογκούς, δεχόταν τον εκβιασμό και τις απειλές του πρώην της ο οποίος της ζήτης εένα τεράστιο ποσό για να μην διαρρεύσει τις καυτές προσωπικές τους φωτογραφίες αλλά και ένα ερωτικό βίντεο.
Η ίδια φέρεται να προσπάθησε να λύσει μόνη της το θέμα της μαζί του αλλά με τις συζητήσεις δεν έβγαζε τίποτα. Οσο περνούσε ο καιρός και εκείνη δεν του έδινε τα χρήματα τότε εκείνος διέρρευσε το ερωτικό βίντεο με τον χαρακτηρισμό του πορνό, στα ΜΜΕ!
Στην Τουρκία φυσικά ξέσπασε σάλος με τον σύντροφο της να λαμβάνει πλέον επίσημα δράση για να προστατεύσει την μέλλουσα σύζυγο του. Ο μεγιστάνας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει την σιωπή αυτού του άντρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved